ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Με Πεφάνη, σούπερ-ρόστερ (!!!)

Ο κορυφαίος των νικητών Ανδρέας Πεφάνης καρφώνει για έναν ακόμη πόντο...

Αν κάποιος στο φετινό εκπληκτικό ρόστερ της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, αναζητούσε να βρει ένα... ρήγμα ανάμεσα στα μεγαθήρια Νίκο-Πάνο-Μένιο Ρουμελιώτη, Ντονά, Αγγελόπουλο, Αχιλλεόπουλο κ.ο.κ, θα μπορούσε να πει, ότι χρειάζεται ένας ακόμη ακραίος για να είναι η ομάδα... ΣΟΥΠΕΡ (!!!)

Ένας παίκτης να συμπληρώσει-καλύψει τους Ντονά-Μένιο Ρουμελιώτη, ένας παίκτης να δίνει λύσεις όπου χρειαστεί, ένας παίκτης του πάγκου, ισάξιος με αυτούς που "λογίζονται" ως βασικοί.

Αυτός τελικά θα είναι ένας... φίλος από τα παλιά, ο Ανδρέας Πεφάνης, που εδώ και λίγες μέρες προπονείται με τους "ροσονέρι" και θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της "βασίλισσας",  λύνοντας κατά μια έννοια τα χέρια του Αγγελόπουλου, τα οποία είναι ούτως ή άλλως... δεμένα από την παρουσία των 16 παικτών στο ρόστερ (!!!)...

Ανακοίνωση...
Με τις μέρες να περνούν, έχοντας μόνο τη λέξη "δουλειά" στο καθημερινό πρόγραμμα, η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής φτάνει στην ολοκλήρωση της 3ης εβδομάδας προετοιμασίας της και ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού.

Στα ευχάριστα των προπονήσεων, πέρα από τον "πονοκέφαλο" του Άρη Αγγελόπουλου που καλείται να διαχειριστεί 16 παίκτες (!!!), είναι η ενσωμάτωση τις τελευταίες ημέρες του Ανδρέα Πεφάνη, που πλέον θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της "βασίλισσας", κλείνοντας έτσι την μοναδική... χαραμάδα που θα μπορούσε κανείς να βρει στο "κοκκινόμαυρο" ρόστερ.

Ο Πεφάνης, που αποτελεί μέλος της Παναχαϊκής τα τελευταία τουλάχιστον 6 χρόνια, θα συνεχίσει να είναι στο ρόστερ της ομάδας, ενισχύοντας την θέση του ακραίου και παραμένοντας στην "οικογένεια" της Αχαϊκής ομάδας, σε αυτό το νέο ξεκίνημα...

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ