ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες...

Έχοντας ολοκληρώσει τις εξωτερικές εργασίες του προπονητηρίου στην Οβρυά, η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις βελτιώσεις στο κτίριο που θα στεγάσει τους "ροσονέρι"...

Το "Αλ. Σπανός" έχει ολοκληρωθεί όσον αφορά την εικόνα του χώρου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο (περίφραξη, πάγκοι, κερκίδες κ.ο.κ.), η εξωτερική πλευρά του κτιρίου (γυψοσανίδες,  βαψίματα, στοκαρίσματα) και προχωρούν πλέον οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας "Αλ. Σπανός". Τις τελευταίες μέρες και από τη στιγμή που στους εξωτερικούς χώρους οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, το βάρος πέφτει εντός της κτιριακής εγκατάστασης που θα στεγάσει τους ποδοσφαιριστές μας και τα στελέχη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από την αρχή της εβδομάδας γίνεται αγώνας δρόμου έτσι ώστε η συνολική αποπεράτωση του έργου να μπει στην τελική ευθεία. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούσαν τις γυψοσανίδες, τα βαψίματα και οι σχετικές ενέργειες (στοκάρισμα κλπ.) είναι σε εξέλιξη, ενώ προχωρούν και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, γίνονται και κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες, έτσι ώστε να δυναμώσει ο φωτισμός και να τοποθετηθούν κάμερες για την ασφάλεια του προπονητικού κέντρου.

o.jpg

ovrya_2.jpg

Πηγή: pgf891.gr

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ