ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Φτιάχνει το δεύτερο… «κάστρο» της

Μετά από αρκετό διάστημα συζητήσεων η αρχή έγινε και στο γήπεδο της Οβρυάς, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του χώρου που προορίζεται για να γίνει το προπονητήριο της Παναχαϊκής, εκεί που θα «δημιουργείται» δηλαδή η ομάδα που όλοι ευελπιστούν να ξεκινήσει την πορεία της για την μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Σίγουρα το κομμάτι του αγωνιστικού χώρου μονοπωλεί το ενδιαφέρον και προηγείται σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι που θα αλλάξει στην θρυλική πρώην έδρα του Φωστήρα.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το ξύσιμο σε όλο το γήπεδο και δόθηκαν οι κλίσεις που απαιτούνται, έγινε φρεζάρισμα και  έπεσε ο νέος σπόρος από τον οποίο θα δημιουργηθεί το καινούριο χορτάρι, υπό την επίβλεψη του Αηδόνη Νάτση. Η τελική του μορφή υπολογίζεται σε ένα περίπου 3μηνο, γύρω στα μέσα Ιούλη, όταν και θα δοθεί προς χρήση στην ομάδα.

Εκτός αυτού, θα τοποθετηθούν προστατευτικά περιμετρικά του γηπέδου, στον φράκτη που υπάρχει για αποφυγή τραυματισμών, ενώ το γήπεδο θα «ντυθεί» περιμετρικά για πολλούς και διάφορους λόγους, τόσο καλλωπισμού όσο και ασφαλείας.

Οι πάγκοι και η κερκίδα του γηπέδου θα βελτιωθούν στο μέτρο του δυνατού, θα μπουν πόρτες που να αποτρέπουν την είσοδο στους χώρους του γηπέδου και θα δημιουργηθεί πάρκινγκ δίπλα από αυτό για τις ανάγκες της ομάδας και όσων παραβρεθούν στο προπονητήριο των «ροσονέρι». Ήδη τα συνεργεία ανέλαβαν δουλειά και η εικόνα στους περιβάλλοντες χώρους αρχίσει να φέρνει σε… Παναχαϊκή. Σίγουρα αυτή η κίνηση είναι προσωρινή και στην συνέχεια θα προχωρήσουν όλα όσα σας αναφέραμε, αλλά έστω και για την μέχρι τότε εικόνα, το κόκκινο θεωρείται απαραίτητο.

Η περισσότερη «δουλειά» όμως έχει να κάνει με το κτίριο που υπάρχει. Εκεί, πέρα από την μετατροπή του σε… κόκκινο και μάυρο, θα πρέπει τα αποδυτήρια, τα γραφεία, οι αποθήκες ιματισμού στο ισόγειο να επισκευαστούν και να προστεθούν αρκετά πράγματα (ντουζιέρες, πάγκοι κ.ο.κ.) αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να στηρίξουν τις ανάγκες της ΠΑΕ.

Στον 1ο όροφο, όπου υπάρχουν τα γραφεία που θα χρησιμοποιούν το προπονητικό τιμ και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ, αλλά και το γυμναστήριο, επίσης θα γίνουν εργασίες ώστε να ετοιμαστούν και να δοθούν προς χρήση. Βέβαια, το μοναδικό ζήτημα έχει να κάνει με την στατικότητα του κτιρίου και αυτό θα επιτρέψει το επίπεδο των αλλαγών.

Όπως είναι ηλίου φαεινότερο αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Γιώργος Μπάρλος και οι συνεργάτες του και μάλιστα το πρότζεκτ τρέχει με ιδιαίτερο ζήλο από τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος θέλει να κάνει πράξη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το έργο.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ