ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρ. Χρυσανθόπουλος: "Να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό"...

Αποτελεί ένα από τα πιο γνήσια... Παναχαϊκιώτικα παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια. Άψογος χειριστής της μπάλας μοιάζει να τις δίνει οδηγίες με έναν μαγικό τρόπο και να την κάνει να υποτάσσεται στις ορέξεις του. Μετά από ένα μακρύ ταξίδι στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η και της ευρύτερης περιοχής, ο Χρύσανθος είναι ξανά στο ίδιο μέρος που ξεκίνησε να ονειρεύεται, εκεί που μεγάλωσε, εκεί που δικαιωματικά αξίζει να υπάρχει...

Το «PgeOle» μίλησε με τον Χρύσανθο Χρυσανθόπουλο για το παιχνίδι απέναντι στο ΝΕΟ Ληξουρίου στην Αγυιά το μεσημέρι (1μ.μ.) της Κυριακής 25/11 και σας αναλύει πως θα φτάσει η Παναχαϊκή στην... πολυπόθητη νίκη!

«PgeOle»: Πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με το Ληξούρι;
Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος: «Αύριο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίχτες που έχει ως στόχο την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν απευθείας στη Β’ Εθνική. Θεωρώ πως έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα για τον αντίπαλο, καθώς είχαμε και μια βδομάδα επιπλέον λόγω της διακοπής και αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και παίξουμε με το ίδιο πάθος όπως με το Παλαιό Φάληρο θα έχουμε μεγάλη τύχη στο ματς.»

«PgeOle»: Τι στόχο έχει η Παναχαϊκή και που πρέπει να… χτυπήσει;
Χ.Χ.: «Επειδή το Ληξούρι είναι μια ομάδα που αρέσκεται να πηγαίνει τα παιχνίδια σε υψηλά σκορ και βασίζεται πολύ στο τρίποντο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σκληροί στην άμυνα να μη τους δώσουμε εύκολα σουτ από τα οποία θα μπορέσουν να πάρουν ψυχολογία. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι.»

«PgeOle»: Πόσο μας λείπει ο Νικολάου; Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί η απώλεια του;
Χ.Χ.: «Ο «Λαού» είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας. Σίγουρα η απουσία του σε αυτά τα παιχνίδια είναι τεράστια. Θα μας λείψει η ενέργεια και το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα όμως τώρα καλείται να καλύψει το κενό του και θεωρώ πως έχει και το βάθος και την ποιότητα να το κάνει.»

«PgeOle»: Ο ΝΕΟΛ έχει αδυναμίες; Γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές;
Χ.Χ.: «Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει αδυναμίες, ακόμα και στο πιο υψηλό επίπεδο. Εμείς τις έχουμε εντοπίσει, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτές και με οδηγό το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που είδαμε στο βίντεο και γνώρισαν τη μοναδική τους ήττα ως τώρα, έχουμε καταστρώσει τα πλάνα μας.»

«PgeOle»: Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά μετράμε 2 σερί νίκες (με Π. Φάληρο και Τρίπολη). Πόσο δύσκολο είναι να συνεχίσουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα με βάση το πρόγραμμα;
Χ.Χ.: «Την τελευταία χρόνια που ήταν η ομάδα στη Γ’ Εθνική και ήμουν μέλος της αν θυμάμαι καλά είχαμε ξεκινήσει με 5/6 νίκες και τελικά είχαμε πέσει κατηγορία τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Θέλω να πω με αυτό, ότι η αρχή μπορεί να λένε ότι είναι το ήμισυ του παντός αλλά η διάρκεια που θα επιδείξεις στο χρόνο είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο στόχο σου. Οπότε θα αφήσω το χρόνο να το δείξει.»

«PgeOle»: Ποιο είναι το μεγαλύτερο «όπλο» μας σαν ομάδα;
Χ.Χ.: «Χωρίς δεύτερη σκέψη ο λαός μας. Αυτοί που είναι στις νίκες και στις ήττες μαζί μας που ζουν το παιχνίδι πολλές φορές πιο έντονα και από εμάς. Που γινόμαστε μια γροθιά να φωνάξουμε "Παναχαϊκή" μόλις τελειώνουν τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτοί οι "τρελοί" που κάποτε κοιμόντουσαν στα παγκάκια για να μας υποστηρίξουν (σ.σ. Λεωνίδιο), που μας έφερναν νερά στην προπόνηση στα δύσκολα διοικητικά χρόνια της ομάδας. Ο 6ος μας παίχτης χωρίς καμία υπερβολή!! »

«PgeOle»: Πόσο πιστεύεις θα βοηθήσει ο κόσμος στο Κυριακάτικο ματς;
Χ.Χ.: «Νομίζω σου απάντησα ήδη. Τους περιμένουμε να κατακλύσουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση που μας δίνουν σε κάθε παιχνίδι να φτάσουμε στη νίκη. Και στο τέλος ότι και να γίνει όλοι αγκαλιασμένοι θα φωνάξουμε "Παναχαϊκή".»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ