ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: "Άμεση αποκατάσταση της αδικίας..."

Με μια ανακοίνωση που αρμόζει στον θεσμό της και στον ρόλο της, η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή τοποθετήθηκε για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την ομάδα και την πόλη, με τους αδίκως συλληφθέντες οπαδούς της ομάδας στην Ρόδο, όπου παραμένουν 2 μέρες μετά τον αγώνα του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Διαγόρα...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ...

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση με θλίψη και αποτροπιασμό καταγγέλλει την παράνομη, επιλεκτική και καταχρηστική στάση της Αστυνομίας Ρόδου που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη 27 πατρινών φιλάθλων προκειμένου να καλύψει την πλήρη ανεπάρκεια της.
Οι φίλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν στο νησί για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής και χωρίς να προκαλέσουν κανένα σοβαρό επεισόδιο βρέθηκαν κρατούμενοι με αστείες και ανυπόστατες κατηγορίες.
Ενώ δέχτηκαν επίθεση από 350 και πλέον οπαδούς του Διαγόρα με καδρόνια, πέτρες ακόμα και βόμβες μολότοφ, όπως τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν, έμειναν μετά από παραίνεση των Αστυνομικών Αρχών στις θέσεις τους για λόγους Ασφαλείας.
Όταν η Αστυνομία της Ρόδου και μετά από 5ωρη περίπου αναμονή, αποφάσισε ότι μπορούσε να απομακρύνει τους φιλάθλους της Παναχαϊκής από το γήπεδο με ασφάλεια, τους επιβίβασε σε Αστυνομική κλούβα με την πρόφαση ότι θα τους οδηγήσει στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψουν.
Αντί γι' αυτό ωστόσο τους οδήγησε στα κρατητήρια γιατί τα πλάνα από τις επιθέσεις των οπαδών του Διαγόρα έκαναν ήδη το γύρο της Ελλάδας και για το λόγο αυτό η Αστυνομία έπρεπε να δείξει ότι έκανε κάποιες συλλήψεις!
Μόνο που οι συλλήψεις έγιναν στη λάθος κατεύθυνση γεγονός που καταδεικνύει όχι μόνο την ανικανότητα διαχείρισης της κατάστασης από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές αλλά και την πλήρη σύγχυση της τοπικής Αστυνομίας, υπεύθυνος της οποίας μάλιστα όπως πληροφορήθηκαμε είναι μεταξύ άλλων και πατρινός αξιωματικός.
ΝΤΡΟΠH!
Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή στέκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των φιλάθλων μας και για το λόγο αυτό σήμερα το μεσημέρι δια του Προέδρου της Παναγιώτη Σεμιτέκολου, του Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Σβόλη και παρουσία του βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον Ταξίαρχο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αδικίας την οποία βιώνουν αυτές τις ώρες οι φίλαθλοι μας.
Στο ίδιο πλαίσιο περιμένουμε την δημόσια τοποθέτηση και παρέμβαση Βουλευτών και Εκπροσώπων Φορέων της περιοχής γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταστούν έκπτωτοι στη συνείδηση των χιλιάδων φίλων και οπαδών της ιστορικής Παναχαϊκής.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ