ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Τέλος Μπλοντέ, μένει ο Παπακώστας...

o Γιάννης Παπακώστας αποχώρησε από την Παναχαϊκή...

Νέο ρεπορτάζ (19:42)...
Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, η Παναχαϊκή και ο Παπακώστας βάζοντας νερό στο κρασί τους, αποφάσισαν να... βάλουν νερό στο κρασί τους και να αποφασίσουν από κοινού για την συνέχιση της συνεργασία τους...

Η ανακοίνωση...
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει μετά από επικοινωνία που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Αλέξιος Κούγιας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής κ. Γιάννης Παπακώστας λύθηκε η αιτία της λύσης της συνεργασίας τους η οποία οφείλετε σε θέματα αρχών. Και τα δυο μέρη συνεχίσουν σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης τους».

(16:39)...
"Ακέφαλη" έμεινε ξαφνικά η Παναχαϊκή, αφού ο προπονητής της ομάδας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο, μετά από απόφαση του νέου προέδρου Χρήστου Λούβαρη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Μαζί του την πόρτα της εξόδου είδε και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Ζαν-Τσάρλς Μπλοντέ, που είχε έρθει το τελευταίο διάστημα στην Αχαϊκή ομάδα. Σε ρόλο τεχνικού συμβούλου τοποθετείτε πλέον ο Πέτρος Μίχος.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο Παπακώστας είχε δυσανασχετήσει από τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, με το οικονομικό να είναι μεγάλο αγκάθι, όπως και στην περίπτωση του Πέτρου Μίχου, ο οποίος στον "κύκλο" της ομάδας, έχει εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκεια του, για τα όσα συνάντησε στην ομάδα, σε αντίθεση με όσα περίμενε να βρει...

Όσον αφορά το πόστο του προπονητή, η ομάδα συνεχίζει με τον Βαγγέλη Καράτση (τουλάχιστον για το φιλικό στην Καλαμάτα) και με όλους εν αναμονή εξελίξεων...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ...
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστος Λούβαρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει επίσης την λύση της συνεργασίας με τον κ. Πέτρο Μίχο από την θέση του βοηθού προπονητή, ο οποίος παραμένει στην ομάδα με τα καθήκοντα του στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την Κυριακή 16-9-2012 στο φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα χρέη προπονητή στην ομάδα θα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καράτσης .

Μετά την απόφαση να συνεχίσει με την ομάδα ο ποδοσφαιριστής Bourama Ouattara αποφασίστηκε να γίνει λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Blaudet Jean– Charles.

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ