ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Αυτοί θα γράψουν ιστορία…

Στάθης Ντονάς, Παναγιώτης Χρηστιάς και Γιάννης Αχιλλεόπουλος υπογράφουν το συμφωνητικό με την ΠΓΕ (Στην φωτό με τον Π. Ρουμελιώτη)

Ως ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς αναπτύσσεται, η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έχει βάλει για τα καλά τα… θεμέλια της δημιουργίας μιας ομάδας «μύθου». Χωρίς να λείπουν οι τρικλοποδιές και τα εμπόδια, οι «ροσονέρι» συνεχίζουν να οργανώνονται όσο καλύτερα μπορούν και ήδη ξεκίνησε η επίσημη παρουσίαση των παικτών που θα υπογράψουν συμβόλαια με την «βασίλισσα».

Έτσι, σήμερα το πρωί, οι Στάθης Ντονάς, Παναγιώτης Χρηστιάς και Γιάννης Αχιλλεόπουλος βρέθηκαν στα γραφεία της οικογένειας Ρουμελιώτη, υπέγραψαν τα συμφωνητικά τους με την ομάδα της Πάτρας και φωτογραφήθηκαν πλέον και επίσημα ως «ροσονέρι».

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες, ενώ οι πυρετώδεις ρυθμοί του συλλόγου δεν επιτρέπουν σε κανέναν να… χαλαρώσει, αφού είναι τόσα τα πράγματα που ετοιμάζονται για την μεγάλη ομάδα της πόλης, που όλοι βρίσκονται σε μια αδιάκοπη κίνηση.

Σε αυτό προσθέστε τις εργασίες στο κλειστό της Αγυιάς που ετοιμάζεται να… μεταμορφωθεί, αλλά και την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη της ομάδας, την επόμενη Δευτέρα 27/8 στις 6 το απόγευμα στο… κάστρο (!)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

Η Παναχαϊκή ανακοινώνει πως σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 22/8/12) οι αθλητές Στάθης Ντονάς, Παναγιώτης Χρηστιάς και Γιάννης Αχιλλεόπουλος υπέγραψαν τα συμφωνητικά τους με την ομάδα της Πάτρας και φωτογραφήθηκαν πλέον και επίσημα ως «ροσονέρι».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Η Παναχαϊκή το φιλί ζωής του Πατραϊκού βόλεϊ»…
Πρώτος έκανε την εμφάνιση του για την υπογραφή του συμφωνητικού ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της «βασίλισσας». Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός Αχαιός λίμπερο τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί η οικογένεια Ρουμελιώτη που κατέθεσε ένα αθλητικό πλάνο με μέλλον για το άθλημα στην πόλη μας. Εγώ σαν Πατρινός, δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή τη πρόταση. Είμαι εδώ για να στηρίξω αυτή την προσπάθεια. Στους καιρούς που ζούμε, η Παναχαϊκή είναι η μόνη ελπίδα για να παραμείνει το βόλεϊ της Πάτρας σε υψηλό επίπεδο, είναι το φιλί ζωής του Πατραϊκού βόλεϊ. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει ψηλά και όλοι μαζί να ευχαριστηθούμε το ταξίδι»…

Παναγιώτης Χρηστιάς: «Ήρθα για να πετύχουμε τον στόχο μας»…
Ο Πατρινός πασαδόρος που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν στην Ολυμπιάδα, αλλά που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Παναχαϊκής δήλωσε: «Επιστρέφω μετά από δύο χρόνια στην Παναχαϊκή. Σκοπός μου είναι να γίνω αρωγός της προσπάθειας των παιδιών που ξεκινά την φετινή χρονιά και να συμβάλω όσο περισσότερο μπορώ στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η άνοδος στην Α1’ Εθνική. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και την καλύτερη πορεία στην ομάδας μας»…

Στάθης Ντονάς: «Είναι τιμή να αγωνιστώ στην Παναχαϊκή»…
Τελευταίος υπέγραψε το συμφωνητικό του ο Πελοποννησιακής καταγωγής Στάθης Ντονάς, που μετά από 12 χρόνια στον Παναθηναϊκό (!), θα φορέσει τα «κοκκινόμαυρα» της Παναχαϊκής. Ο έμπειρος ακραίος είπε: «Αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα και να μετακομίσω στην Πάτρα και αυτή η απόφαση μου συνδυάστηκε με την μεταγραφή μου στην Παναχαϊκή. Ήταν κάτι που ο Νίκος Ρουμελιώτης είχε πολύ καιρό στο μυαλό του και χαίρομαι που θα είμαι εδώ. Είναι τιμή να αγωνιστώ στην Παναχαϊκή. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί αθλητές, ικανά άτομα με υψηλούς στόχους και με την καλή συνεργασία όλων, θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και στην Α1’ Εθνική.»…

* Να σημειωθεί ότι όλες οι συμφωνίες των αθλητών με την ΠΓΕ είναι για συμβόλαιο δύο χρόνων…

Την Δευτέρα (27/8) η «πρώτη»…
Την προσεχή Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Αγυιάς, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής. Εκεί θα βρεθούν όλοι οι παίκτες που θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Άρη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του.

Εργασίες στο κλειστό…
Σας ενημερώνουμε πως αυτές τις μέρες, πραγματοποιείται μερική ανάπλαση του κλειστού της Παναχαϊκής, με πρωτοβουλία της οικογένειας Ρουμελιώτη. Οι εργάτες σε καθημερινή βάση συνεχίζουν τις αλλαγές και τα αποδυτήρια, αλλά και οι τουαλέτες του κλειστού βρίσκονται σε διαδικασία ανακαίνισης, ενώ θα φτιαχτεί και φυσιοθεραπευτήριο για τους «κοκκινόμαυρους» αθλητές βόλεϊ και μπάσκετ.

7 Σχόλια

7 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ