ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Πρώτη για… Νέους Πρωταθλητές

Με το… βάρος του τίτλου των Πρωταθλητών Ελλάδας Νότου στην Β’ Εθνική, χωρίς τα κλασικά κοκκινόμαυρα, αλλά με πολύ διάθεση, πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», η πρώτη προπόνηση της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής.

Το… καμάρι της «βασίλισσας», η ομάδα που πέρσι έφτασε στον τελικό Ελλάδας, τιμώντας σε όλη την Ελλάδα το όνομα της πατρινής ομάδας, έκανε σήμερα την επίσημη «πρώτη» της, με την γεύση να τείνει σε γλυκόπικρη από τις εξελίξεις.

28 παίκτες ήταν σήμερα στο «Κάνιστρας», που υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Ασπρογέρακα και μετά την συνομιλία τους με τον Πέτρο Μίχο (τεχνικός διευθυντής), ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με τον γυμναστή Χαράλαμπο Κουρουκλή να δίνει τις οδηγίες. Πάντα σε απόσταση, ο Γιώργος Μπαβέλος (τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών), παρακολουθούσε την προπόνηση.

Οι περσινοί τροπαιούχοι Μ. Μιχαλόπουλος, Τζελάι, Αναγνωστόπουλος, Μπεσμίρ, Σκιαδόπουλος, Μητρόπουλος και Ρουγκάλας, καλωσόρισαν τους καινούργιους τους συμπαίκτες, από τους οποίους ξεχώριζε σίγουρα ο Σωτήρης Λεγάτος (εγγονός της τεράστιας προσωπικότητας της ΠΓΕ του μεσοπολέμου) που από την Μπρέσια της Ιταλίας, επέστρεψε στην Πάτρα και είναι πλέον «κοκκινόμαυρος».

Μαζί τους οι: Καγκάνης, Γ. Μιχαλόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μπότας, Ανδρικόπουλος, Βασιλείου, Γκένας, Τσαρτόλιας, Βλάχος, Κανελλόπουλος, Τσαβαλάς, Γιάννης, Δημακόπουλος, Καραβοκύρης, Σπαθής και Ρουμπάτος, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα Νέων της «βασίλισσας». Υπήρχαν και 4 παιδιά υπό δοκιμήν από γύρω περιοχές, τα οποία αν πείσουν για την αξία τους θα παραμείνουν στην ομάδα…

Σε αυτούς υπολογίζονται και οι Πλέγας-Αδαμόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος που προπονούνται με την πρώτη ομάδα και αποτελούν πολύ σημαντικά στελέχη για τους Νέους.

Μεγάλοι απόντες βέβαια, οι Ντεμάι και Μπουρλάκης, με τον πρώτο να ζει πλέον στην Γερμανία, ενώ ο Πατρινός ταλαντούχος χαφ, θα δοθεί δανεικός (ήδη γράφτηκε το ενδιαφέρον του Παναιγιαλείου). Από τα υπόλοιπα περσινά παιδιά, ο Γκούμας έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τον Τριταϊικό, ενώ οι Φωτόπουλος, Βετούλας, Ανδριανός επέστρεψαν στις ομάδες που αγωνίζονταν πριν έρθουν στην ΠΓΕ.

Δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να μην σημειώσουμε την απουσία για διάφορους λόγους των Κολοβούρη, Κοτσόκολου, Χούσα, Ζέλιου, Μπιλιάνη και Φέρκου, της σπουδαίας φουρνιάς του ‘93…

Μικρά-Μικρά…
* Στο γήπεδο του Πετρωτού ήταν και περίπου 25 άτομα που παρακολουθούσαν από την εξέδρα, ενώ οι κ.κ. Παπαθωμάς και Τσαρτόλιας προσπαθούσαν να είναι όλα στην εντέλεια.

* Πολύ μας «χάλασε» η εμφάνιση με μπλε των Νέων της Παναχαϊκής. Τα νέα ρούχα της ομάδας (σ.σ. HUMEL) δεν έχουν έρθει ακόμη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν κοκκινόμαυρα ρούχα για τις προπονήσεις των παιδιών. Τα σχόλια δικά σας…

* Τρομερός αέρας στο «Κάνιστρας», με τις μπάλες σε… δικές τους τροχιές δεξιά και αριστερά, και τους παίκτες να δυσκολεύονται να μείνουν όρθιοι.

* Ένας από τους λόγους που αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει την συμπάθεια μας σαν «Pge Ole», είναι ότι σχεδόν όλοι είναι μεγάλα πειραχτήρια και βγάζουν προς τα έξω μια πολύ ωραία σχέση σαν ομάδα.

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ