ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Σπ. Μπαξεβάνος: «Το θέλαμε πολύ, αλλά στράβωσε στο τέλος»...

"Ασπίδα προστασίας" προς τους παίκτες του και την προσπάθεια τους έβγαλε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σπύρος Μπαξεβάνος μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά...

Αναλυτικά...

«Ήταν μια άσχημη στιγμή για την ομάδα μας, δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και τρίτη ήττα αν βάλω μέσα και το Κύπελλο. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ, να κυνηγήσουμε μια βαθμολογική θέση όσο ψηλά γίνεται, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα σφιχτή ομάδα, ένα ματς που πήγαινε για το "Χ", αλλά στράβωσε στο τέλος από μια στατική φάση, ήταν ο μόνος τρόπος να απειληθούμε, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη προσπάθεια τους. Ξέρω ότι προσπάθησαν πραγματικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλετε να πυροβολήσετε κάποιος, ας πυροβολήσετε τον προπονητή. Είμαι 1000% σίγουρος ότι ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε να δώσει. μέχρι την τελευταία ικμάδα της δύναμης του. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να σηκώσουμε κεφάλι. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αυτή την αγωνιστική. Πρέπει να δούμε την συνέχεια και να πάμε να διεκδικήσουμε βαθμούς, όσους περισσότερους μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων».

Σε ερώτηση για το αν "πληρώνει" το μικρό ρόστερ: «Την ξέρουμε την κατάσταση από την αρχή. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε ότι δεν έχουμε ποδοσφαιριστές ώστε να αντεπεξέλθουν και να μπούμε στην 6αδα.  Αν δούμε τις υπόλοιπες ομάδες, δεν έχουν απλά καλούς ποδοσφαιριστές, έχουν αθλητές-ποδοσφαιριστές με ψηλά κορμιά που εμείς δεν έχουμε πολλούς τέτοιους. Τα Χανιά με το δεύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, μας πήραν στατιστικά τις περισσότερες κεφαλιές, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά. Είπμαε ότι θα πρέπει να προσέξουμε τις στατικές φάσεις. Στο πρώτο κακό χτυπήματα τους δεν αντιδράσαμε σωστά. Δεν πρέπει να μένουμε στο ότι δεν έχουμε βάθος στο ρόστερ. Κακά τα ψέματα, μας έλειψε σήμερα και ο Παπατόλιος, ο οποίος θα λείψει και στο επόμενο αφού θα εκτίσει την τιμωρία των 4 καρτών. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Με αυτούς που έχουμε, με αυτούς πορευόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».

Στο αν έπαιξε ρόλο η τακτική του αντιπάλου και η κούραση: «Σίγουρα είχαμε ένα παιχνίδι παραπάνω από αυτούς. Φάνηκε στο τέλος, ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη. Είμαι ευχαριστημένος για την αντιμετώπιση της τακτικής. Σίγουρα όταν περιμένει ο αντίπαλος στο μισό γήπεδο, πρέπει να έχει την υπομονή  και τις κατάλληλες λύσεις για να παίξεις και να δημιουργήσεις μπροστά στην αντίπαλη περιοχή. Δεν το κάναμε όπως θα το κάναμε σε άλλα παιχνίδια. Δεν γίναμε τόσο απειλητικοί. Μετράει τι κάνει ο αντίπαλος, μετράει η κούραση και ότι κάποιες φορές δεν έχω καθαρό μυαλό να πάω σε αυτές τις λύσεις που πρέπει. Το καταλάβαινα ότι ήθελαν πραγματικά να κερδίσουν και αυτό οδηγεί μερικές φορές σε λάθος λογική. Θέλει υπομονή  για να πας καλύτερα μπροστά, στην επίθεση. Αυτό που σου στέρησε η τύχη αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να στο δώσει την επόμενη».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ