ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Γ. Σωτηράκος: «Στηρίξτε τα παιδιά της Παναχαϊκής»...

Γνώριμο πρόσωπο και χαρούμενος από τη νίκη, ο Γιάννης Σωτηράκος, πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής και πλέον αμυντικός των Χανίων, μίλησε όχι απλά για το ματς, αλλά και για τους παίκτες της Παναχαϊκής και την έδρα της ομάδας, σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτηράκου...

«Ήταν ένα ματς το οποίο είχε πολλή τακτική μέσα και γι' αυτό δεν υπήρχε και το θέαμα που θα θέλατε όλοι. Αλλά όταν μία ομάδα, όπως η δική μας, είχε μία μικρή πίεση λόγω κακών αποτελεσμάτων, έπρεπε να παίξουμε τακτικά και να κλείσουμε τους χώρους ώστε να μην αφήσουμε την Παναχαϊκή σε ανοιχτό γήπεδο, επειδή ξέρουμε τι καλούς, ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες έχει. Δε θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η ομάδα μας, είχε πιο πολλούς χώρους και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω αδικημένος, όχι για σήμερα, αλλά για τη γενική εικόνα της ομάδας από τα τελευταία ματς. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και είναι ωραίο. Έρχεται κάθε αγωνιστική και πρέπει να παλεύεις γι' αυτό που αξίζεις. Στην Ελλάδα κρίνεται ο καθένας από τ' αποτελέσματα. Χάνεις; Είσαι κακός. Τώρα κέρδισες; Είσαι Θεός!

Θέλω να πω στον κόσμο της Παναχαϊκής, επειδή είναι μία πολύ καλή ομάδα και τα παιδιά, επειδή τα ξέρω προσωπικά, δουλεύουν σκληρά, να τους στηρίξετε, γιατί το αξίζουν. Είναι η ίδια ομάδα που κέρδισε και τον ΠΑΟΚ, μη το ξεχνάτε. Το λέω γιατί σε όλες τις ομάδες τα ίδια γίνονται. Όταν χάνουν αναιρούνται όλες οι προσπάθειες των παικτών, όταν κερδίζουν είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν. Αυτό συνέβη και σε εμάς στα προηγούμενα παιχνίδια. Στράβωσαν τα αποτελέσματα δεν ήμασταν καλοί, τώρα κερδίσαμε θα μας αποθεώνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το ωραίο. Όσοι ξέρουν στη Super League 2 κάθε αγωνιστική είναι όλα τα παιχνίδια αμφίρροπα, δεν υπάρχει εύκολο ματς. Εμείς με τον Απόλλωνα Λάρισας λέγαμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά χάσαμε. Σήμερα μας το "έδωσε" αυτό που μας πήρε.

Δεν μου αρέσει που ερχόμαστε και λέμε τα ίδια και τα ίδια, για τακτικά θέματα. Το ποδόσφαιρο είναι και έξω από το γήπεδο. Υπάρχουν πολλά. Γι' αυτό λέω να στηρίξει ο κόσμος της Παναχαϊκής τα παιδιά που είναι στην ομάδα και να μην τα... κράζει. Έχω λόγο που το λέω...».

Για το αν τα Χανιά αν δεν είχαν τα "στραβά" αποτελέσματα θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά το παιχνίδι: «Είμαι σίγουρος, ναι και ήθελα να το πω και εγώ. Είναι διαφορετικό να έχεις μείνει πίσω στη βαθμολογία και να έχεις πίεση ότι πρέπει να φέρεις βαθμούς και αλλιώς θα ερχόμουν εδώ αν είχα 4 ή 6 βαθμούς παραπάνω. Εννοείται ότι και οι δύο ομάδες θα έπαιζαν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα το χαιρόταν ο κόσμος. Καμιά φορά παίζει ρόλο και η έδρα, αλλιώς θα παίξεις στην έδρα σου. Η Παναχαϊκή εντός έδρας είναι από τις δυσκολότερες ομάδες, παίζει ανέκαθεν επιθετικό ποδόσφαιρο, από τότε που ήμουν κι εγώ».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ