ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πρόβα τελικού στην Αχαγιά...

Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός, και μπορεί αυτός για το Κύπελλο στις 22/2 να έχει ήδη γνωρίζει την χλεύη πολλών φίλων των "ροσονέρι", σημαίνει όμως πολλά. Μέχρι τότε,οι δύο αντίπαλοι, η Αχαϊκή και η Παναχαϊκή, θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα, όπου οι δύο γείτονες έχουν διαφορετικούς στόχους, με την μεν "Πανάχα" πρώτη και καλύτερη, με σχεδόν αγκαλιά το πρωτάθλημα και την άνοδο, τη δε Αχαϊκή να βρίσκεται στην 12η θέση και να μάχεται για την παραμονή της...

Την Κυριακή 5/2 στις 3μ.μ. στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας, στην 17η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα μονομαχήσουν οι δύο Αχαιοί με το γόητρο της νίκης να εξιτάρει άπαντες...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Άγγελος Ζαραβίνος (ΣΔΠ Αθηνών)..
Α' βοηθός: Παναγιώτης Κορτέσης (ΣΔΠ Αθηνών)...
Β' βοηθός: Μιχαήλ Ταμάλης (ΣΔΠ Αθηνών)...
Παρατηρητής: Παναγιώτης Καψάλης (ΣΔΠ Αιτ/νιας)...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑΚΗ, ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΜΠΙΤΣΑΚΟ..." color="red"]Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της "βασίλισσας" για το ματς στην Αχαγιά και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Τσαφταρίδης, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Μπουρλάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Σιαλμάς, Στεργίδης, Σπανός, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Αλέξανδρος Μπιτσάκος ενώ δεν θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Φωτάκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν οι Σούλης Β., Σούλης Στ., Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Γεωργαντόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο κατέλυσε το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Τζάκι».[/message_box]

Απουσίες πάντως θα έχει και η Αχαϊκή, αφού θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Μικελάτος, Αποστολόπουλος καθώς και ο Σωτηρόπουλος που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης...

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και υπολογίζεται πως πάνω απο 1000 φίλαθλοι θα βρεθούν στην Κάτω Αχαγιά (!!!)

[message_box title="ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ..." color="red"]Με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής την Κυριακή (ώρα 3 το μεσημέρι), με την Αχαϊκή ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Την Κυριακή αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο που είναι εντελώς διαφορετικός και βελτιωμένος προς το καλύτερο σε σχέση με την ομάδα που είχε πριν τα Χριστούγεννα.

Και αυτό δεν είναι μια άποψη. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Αποδεικνύεται εύκολα αν κοιτάξει κάποιος τη βαθμολογία της Αχαϊκής, τις τελευταίες 5 αγωνιστικές.

Η διαφορά και η βελτίωση οφείλονται στο νέο προπονητή που ανέλαβε και φυσικά στην ίδια την ομάδα.

Υπό αυτή την έννοια χαίρομαι μάλιστα ιδιαίτερα γιατί ένας παλιός συμπαίκτης μου και εξαιρετικό παιδί πάει πάρα πολύ καλά.

Η Αχαϊκή εκτιμώ ότι θα μείνει στην κατηγορία και μάλιστα εύκολα.

Όλες οι προηγούμενες επισημάνσεις ωστόσο φανερώνουν και τη δυσκολία του αγώνα.
Εμείς μετά και τη σημερινή προπόνηση, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διάθεση, την ποιότητα και το πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά. Πραγματικά σήμερα ήταν εξαιρετικοί και τους απολαύσαμε.

Περιμένουμε τους συμπαίκτες μας (οπαδούς μας) και την Κυριακή να μας βοηθήσουν σε έναν ακόμα αγώνα με το μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν».[/message_box]

ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "NORTENOS"...
Πάντως οι φίλοι της "βασίλισσας" ετοιμάζουν την μετάβαση τους στο γήπεδο και έχουν ετοιμάσει πορεία από την Πάτρα προς την Κάτω Αχαγιά... (Διαβάστε ΕΔΩ)

afisa_nortenos_gia_axagia

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ