ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ...

Pge_Platanias_Baraz_Nortenos_7

Με την ομάδα του ποδοσφαίρου να συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού της στην Γ' Εθνική, ήρθε η ώρα του ντέρμπι στην Αχαγιά, με την συμπαθή ομάδα της Αχαϊκής, που έχει σημάνει καμπανάκι στους φίλους της "βασίλισσας"...

Έτσι την Κυριακή (5/2 - 3μ.μ.), στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαγιάς, η "κοκκινόμαυρη" Κυρία αντιμετωπίζει την... Κυρία της Δυτικής Αχαΐας και οι "Nortenos Patras" καλούν τους φίλους της Παναχαϊκής σε πορεία προς το γήπεδο...

Μάλιστα, προανήγγειλαν και μαζική μετάβαση με 3 σταθμούς συγκέντρωσης (Πλατεία Παναχαϊκής, πλατεία Ταμπάχανα και Περιβόλα), ώστε να μην υπάρξει οπαδός της Παναχαϊκής που δε θα μπορέσει να μεταβεί στο γήπεδο του αγώνα...

Διαβάστε ΕΔΩ...

Μετά την δύσκολη νίκη στην ΑΓΥΙΑ, την περασμένη Κυριακή επι του Αιολικού με 1-0, με γκόλ του Ελευθεριάδη, η ομάδα βρίσκεται 8 πόντους μπροστά απο την δεύτερη Ερμιονίδα. Υπάρχουν ακόμα 14 αγωνιστικές και τίποτα δέν έχει κριθεί. Σε κάθε παιχνίδι απαιτείται σοβαρότητα απο την ομάδα και στήριξη απο τον κόσμο για να φύγουμε γρήγορα απο αυτήν την κατηγορία.

Επόμενος σταθμός η κοντινή Αχαγιά, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα, χρειάζεται ακόμα μια νίκη. ΕΜΕΙΣ θα είμαστε σε ακόμα ένα παιχνίδι δίπλα στην Νίκη και τον Ηρακλή. ΟΡΘΙΟΙ, 90 ΛΕΠΤΑ, όπως κάνουμε πάντα.

Η εκδρομή θα γίνει με δικά μας μέσα, με μηχανοκίνητη πορεία μέχρι την Αχαγιά. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να ακολουθήσουν την πορεία, ώστε να πάμε μαζικά στο γήπεδο. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΔΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΥΙΑ.

Για την ευκολότερη συγκέντρωση των οπαδών, απο όλα τα σημεία της πόλης ορίζουμε 3 σημεία συνάντησης :

1. Πλ. Παναχαϊκής, ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΥΙΑΣ ,ώρα αναχώρησης 13.30

2. Πλ. Ταμπάχανα, 3η Ορειβατικού

3. Parking Carrefour, Περιβόλα, ώρα αναχώρησης 14.00

Υ.Γ 1. Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ που συνεχίζει το αήττητο με την νίκη της Δευτέρας επι της Σφήκας.Εμείς εκεί με ασταμάτητη φωνή για ακόμα ένα παιχνίδι ,που μας φέρνει κοντά στην άνοδο.

2. Στις 18.00 στο Κουκούλι, η ομάδα βόλεϊ αγωνίζεται με τον Ηρακλή σε μια μάχη για την παραμονή. Ελπίζουμε σε αυτό το παιχνίδι η εικόνα της ομάδας να είναι διαφορετική.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ