ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-5 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μια ακόμη νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Παναχαϊκή, που επικράτησε 5-1 του ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας, σε ένα ακόμη τεστ για την Πατρινή ομάδα...

Οι "ροσονέρι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στην ανατροπή, δημιουργώντας πολλές φάσεις και σκοράροντας 5 γκολ, με 5 διαφορετικούς σκόρερ.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
9' Σουτ του Παπατόλιου με το αριστερό έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Λαδάς.
10' Σουτ του Παπατόλιου μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
13' Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
32' Ευκαιρία με τον Κυνηγόπουλο να σεντράρει από τα δεξιά και διώξιμο αμυντικού παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
35' Πέναλτι για την Βάρδα όταν ο Τσελεπίδης ανέτρεψε αντίπαλο παίκτη.
36' ΓΚΟΛ: Ο Σαμπανέι εκτέλεσε εύστοχα αν και ο Καπούταγλης έπεσε στη σωστή γωνία (1-0)...
45’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Σιατραβάνης με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1...
-Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ-
52’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Κυνηγόπουλος σούταρε η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι για να δώσει την παράβαση, ο Μαυριάς επωφελήθηκε από την κόντρα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2!
56’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Κολ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Μωραΐτη και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-3!
73’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Μουστακόπουλου στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΒ, ο Μασούρας βρέθηκε αμαρκάριστος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-4...
80' Πολύ καλό σουτ του Πατρώνη έδιωξε με υπερένταση ο Λαδάς!
86’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ: Ο Μωραΐτης με πλασέ από κοντά γραφει το 1-5!

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ...
Σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, η Παναχαϊκή παρουσιάστηκε άκρως σοβαρή και ουσιαστική. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΑΟ Βάρδας, λόγω φυσικά και της απόστασης που υπάρχει ανάμεσα σε Super League 2 και Γ' Εθνική, οι "κοκκινόμαυροι" ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους αποδίδοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟ Βάρδας με αμυντικό προσανατολισμό έκλεισε τους διαδρόμους στους παίκτες της Παναχαϊκής που προσπαθούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή ήταν στο 9'. Ο Παπατόλιος με σουτ εκτός περιοχής, δοκίμασε την ετοιμότητα του Λαδά που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, πάλι ο Παπατόλιος αυτή τη φορά μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 13' ένα καλό σουτ του μετέπειτα σκόρερ Σιατραβάνη πέρασε λίγο άουτ. Επόμενη καλή στιγμή για την πατρινή ομάδα, ήταν στο 32' όταν ο Κυνηγόπουλος με επικίνδυνη σέντρα-σουτ από τα δεξιά παραλίγο να μπερδέψει τον αντίπαλο αμυντικό που έδιωξε δύσκολα και κινδύνευσε να πετύχει αυτογκόλ. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μία αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι βγήκαν από την άμυνα τους και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσελεπίδη σε αντίπαλο επιθετικό. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 36' ο Σαμπανέι για το 1-0. Η Παναχαϊκή ωστόσο είχε απάντηση πριν το ημίχρονο. Ο Σιατραβάνης ακριβώς στο 45' με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή είχε την καθολική υπεροχή. Στο 52' ο Μαυριάς από κοντά με πλασέ έκανε το 1-2, έχοντας προηγουμένως προηγηθεί χέρι εντός περιοχής αμυντικού του ΠΑΟΒ σε σουτ του Κυνηγόπουλου. Στο 56' ο Μωραΐτης βρήκε στον κενό χώρο τον Κολ και αυτός με πανέμορφο πλασέ έκανε το 1-3. 

Στο 73' ήρθε και το 1-4. Ο Μουστακόπουλος με μακρινή μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας, βρήκε τον Μασούρα που με ψηλοκρεμαστό σουτ σκόραρε. Πριν το τελευταίο γκολ, στα αξιοσημείωτα ήταν ένα καλό σουτ εκτός περιοχής του Πατρώνη το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Λαδάς, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο αρχηγός της Παναχαϊκής στο συγκεκριμένο παιχνίδι Παναγιώτης Μωραΐτης με καλό πλασέ μέσα από την περιοχή στο 86'. 

Επόμενο φιλικό για την "βασίλισσα" το ερχόμενο Σάββατο (31/8-18:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες". 

Η σύνθεση της Παναχαϊκής: Καπούταγλης (46' Σούλης), Πολίμος (71' Λιμάτσι), Σταμόπουλος (71' Βασιλικόπουλος), Κοτσώνης (71' Πατάπης), Τσελεπίδης, Παπατόλιος (71' Μουστακόπουλος), Λινάρδος (46' Μαυριάς), Σιατραβάνης (71' Πατρώνης), Μωραΐτης, Coll (71' Βαρσαμίδης), Κυνηγόπουλος (71' Μασούρας)...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον φακό του Ανδρέα Χριστάρα...
https://sportinframes.blogspot.com/2019/08/2482019.html?fbclid=IwAR0yFHO190P1BG1_4RjyIBXGHlhDTXr01uOUQ27-Uaw5C9t5rA8-LKg5QGk

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ