ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Άνοιξαν τα... χαρτιά τους για τις "Κ"

Το πλάνο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η οργάνωση των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ Παναχαϊκή παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο "Βυζαντινό", εκεί που ο Ντίνος Παπαγιαννόπουλος με διπλό ρόλο (εκπρόσωπος της ΠΑΕ και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣΑ), αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο πάνελ, ο Παναγιώτης Βαγγελάκος (μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ), ο Δημήτρης Αργυρόπουλος (μέλος της Τ.Ε. της ΕΠΣΑ, πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής) και η Διονυσία Λουκοπούλου (υπεύθυνη της εταιρείας A&D sportsmanagement), ανέλυσαν τον τρόπο που θα λειτουργήσουν τα δύο τμήματα Κ19 και Κ17 του συλλόγου.

Πρώτος μίλησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ο Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο οποίος καλωσόρισε στην οικογένεια της Παναχαϊκής τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο και τους συνεργάτες του. "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά" η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ...

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Ντίνου Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το όλο εγχείρημα. «Ευχαριστώ την ΠΑΕ που δίνει την ευκαιρία σε εμένα και τους συνεργάτες μου να συνεργαστούμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Στόχος της ομάδας μας είναι να δημιουργήσουμε τα σκαλοπάτια που πρέπει να ακολουθήσει ένας αθλητής για να φτάσει στην Παναχαϊκή. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει εξωστρέφεια στο πλάνο αυτό, να συνεργάζεται με ομάδες και ανθρώπους. Το φίλτρο για αυτή την διαδικασία είναι η τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας. Η τεχνική επιτροπή είναι παρούσα σήμερα και μαζί μας είναι και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος (*). Αυτές τις 10-12 μέρες που ασχολούμαστε με την Παναχαϊκή και τα προηγούμενα 2 χρόνια που ασχολούμαστε με τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ και το πρόγραμμα ανάπτυξης "primavera", δημιουργήσαμε τα σκαλοπάτια  που πρέπει να ακολουθήσει ένας αθλητής για να φτάσει στο οικοδόμημα που λέγεται Παναχαϊκή. Στην κορυφή είναι η ανδρική ομάδα. Κάτω από αυτή βρίσκονται οι συνεργαζόμενες ομάδες Γ' Εθνικής και Α' τοπικού και μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Είναι μαζί μας ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Μιχάλης Δρόσος (*). Έχουμε δημιουργήσει μια ημι-επαγγελματική σχέση της ομάδας με τους παίκτες. Οι παίκτες θα έχουν οργανωμένη μετακίνηση από την Πάτρα και πίσω, θα έχουν οικονομικές απολαβές για το χρόνο προσφοράς προς την ομάδα. Η ομάδα αυτή θα λειτουργεί υπό τη σκέπη της Παναχαϊκής. Και αυτό γιατί ο προπονητής της κ. Κάκκος ήταν συνεργάτης μας στις Προεθνικές ομάδες και αυτό αποτελεί ένα εχέγγυο για την συνεργασία αυτή. Πολύ σημαντικό είναι ότι αυτή η ομάδα διαθέτει γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και προπονητήριο με φυσικό χλοοτάπητα. Θέλουμε τα παιδιά μας να εκπαιδευτούν σε αυτές τις συνθήκες πριν μπουν στην α' ομάδα. Οι παίκτες αυτοί που θα αγωνιστούν εκεί ως δανεικοί έχουν ήδη αποκτήσει μια ομοιογένεια, από την αγωνιστική τους παρουσία στα πρωταθλήματα Κ19 της Football League. Πηγαίνοντας εκεί μπορούν να αποδώσουν καλύτερα και εμείς θα έχουμε τα μάτια μας στραμμένα επάνω τους για να τους αξιολογήσουμε και να τους αξιοποιήσουμε στο μέλλον στην α' ομάδα της Παναχαϊκής.  Αυτή η συνεργασία καλύπτει την απόσταση της Κ19 και την επαγγελματικής ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε και δεν έχουμε ήδη να συνεργαζόμαστε και με άλλες ομάδες Γ' Εθνικής. Ήδη έχουμε δώσει παίκτες από την Πρέβεζα μέχρι την Βάρδα. Αλλά ο Ναυπακτιακός Αστέρας αποτελεί στρατηγική σημασία για εμάς. Κάτω από αυτή την ομάδα βρίσκεται η Κ19. 

Η Κ19 θα δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύει η επαγγελματική ομάδα. Θα έχει προπονητικό επιτελείο, Προπονητής της Κ19 θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος που με την δουλειά του έχει αποδείξει ότι μπορεί να εξελίξει νεαρούς αθλητές που είναι πρωταρχικός στόχος για εμάς. Το επιτελείο θα έχει γυμναστή-εργοφυσιολόγο τον κ. Άρη Παπαναγόπουλο, θα έχει το δικό της προπονητικό τιμ με φροντιστή, φυσιοθεραπευτή, προπονητή τερματοφυλάκων. Θα έχει το της αθλητικό κέντρο, το δικό τους γυμναστήριο να γυμνάζονται και θα έχουν την έδρα τους. Αυτό θα είναι το γήπεδο της Νίκης Προαστίου. Το ρόστερ της θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές κυρίως γεννημένους το 2002 και 2003 και με κάποιους γεννημένους το 2001. Θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 που είναι Κ19, αλλά εμείς μπαίνουμε σε αυτό με 1-2 χρονιές μικρότερους ποδοσφαιριστές γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό περιβάλλον, στο οποίο τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό να αγωνιστούν σε αντρικό πρωτάθλημα και μετέπειτα στην πρώτη ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο έργο, ότι πρέπει να συμμετέχει σε ότι πρωτάθλημα υπάρχει, αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης θα αγωνίζεται στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ και στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ.

Κάτω από την Κ19 θα βρίσκεται η Κ17. Όσον αφορά την Κ17, πρόκειται για μία ομάδα που θα αποτελείται από αθλητές γεννημένους το 2004. Το ρόστερ αυτής της ομάδας, δεν θα είναι σταθερό, αλλά θα μπορεί να μεταβάλλεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι αθλητές αυτοί θα αγωνίζονται στις ομάδες στις οποίες συμμετέχουν και θα κάνουν προπόνηση με την Παναχαϊκή μία με δύο φορές την εβδομάδα. Το προπονητικό τιμ της Κ19 θα είναι το προπονητικό τιμ της Κ17. Θα αγωνίζονται σε τουρνουά εντός και εκτός Αχαΐας, σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες Κ17 της Super League 1 καθώς δεν υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα θα είναι ο προθάλαμος της Κ19 και η επιλογή των αθλητών θα γίνεται με βάση το σύστημα αξιολόγησης αθλητών της ΕΠΣΑ, όπως ακριβώς έγινε και στις προεθνικές ομάδες. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, φέτος δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Κ16, οπότε θα υπάρχει ένα είδος Κυπέλλου. Έτσι η Παναχαϊκή καλείται να καλύψει αυτό το κενό και να δώσει την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εξελιχθούν μέσω της Κ17 και να φτάσουν στην Κ19. 

Κάτω από την Κ17 βρίσκεται η βάση της ομάδας. Η βάση αυτή είναι το Δίκτυο Ακαδημιών Παναχαΐκής. Όλες οι ακαδημίες της Αχαΐας θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο δίκτυο της Παναχαϊκής. Θέλουμε η ομάδα να βγάζει εξωστρέφεια. Μέσα από την λειτουργία του δικτύου θα εφαρμοστεί ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα. Σκοπό έχει την αναβάθμιση του επιπέδου του ποδοσφαίρου στις συνεργαζόμενες ακαδημίες, την αξιολόγηση και την καταγραφή από την ομάδα της "A&D sportsmanagement" για λογαριασμό της Παναχαϊκής και την χρήση αυτής της αξιολόγησης. Ξεκινάει για πρώτη φορά επίσημα ένα πρόγραμμα δικτύωσης και ευθυγράμμισης της λειτουργίας των ακαδημιών και εκτός του Νομού Αχαΐας. Περισσότερα θα μας πει η κ. Λουκοπούλου που είναι υπεύθυνη της "A&D sportsmanagement" (*). Το δίκτυο έχει στόχο ουσιαστικό. Πρέπει να έχει το εμπορικό κομμάτι και το ουσιαστικό κομμάτι, όπως ακριβώς χρειάζεται και μια ΠΑΕ για να λειτουργήσει, να υπάρχει. Από την εμπειρία μας στις ακαδημίες και στο χώρο εδώ και 20 χρόνια, αυτό που έχουμε εκλάβει είναι ότι τα δίκτυα μεγάλων ΠΑΕ έχουν στόχο εμπορικό και αφήνουν στην άκρη το ουσιαστικό. Εμείς εδώ στην Παναχαϊκή θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Στόχος τα παιδιά να φτάσουμε με ασφαλή τρόπο σε υψηλότερο επίπεδο και εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στην σύντομη τοποθέτηση του δήλωσε: «Έχει διπλή σημασία η παρουσία μου εδώ σήμερα. Είμαι μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας και έχω φορέσει την φανέλα χρόνια, είμαι στον σύλλογο Παλαιμάχων. Υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια για τις δύο ομάδες της Παναχαϊκής, την Κ19 και την Κ17. Η Παναχαϊκή ανήκει στην Πάτρα. Όλοι μαζί πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί μόνο όφελος μπορεί να έχουμε απ' αυτό. Η τεχνική επιτροπή έχει ρόλο συμβουλευτικό και αποτελείται από ανθρώπους που είναι όλη την ημέρα στα γήπεδα. Ασχολείται με μικρά παιδιά και είναι αυτή η δουλειά της. Έχει εμπειρία, ρόλο συμβουλευτικό και πιστεύω μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει σε αυτό το εγχείρημα με τις Κ17 και Κ19. Το σημαντικό είναι να αποτελείται από ανθρώπους που είναι σε ακαδημίες και όλη μέρα στα γήπεδα. Καλή επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα και πιστεύω όλα θα πάνε καλά.»

Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Η Παναχαϊκή ανήκει στην Πάτρα...»

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Μιχάλης Δρόσος είπε: «Θεωρώ ότι η τεχνική επιτροπή και οι άνθρωποι της ΠΑΕ οφείλουν να δουλέψουν σε αυτά τα πρότυπα. έχουμε αναπτύξει ένα πλάνο και εμείς και βρίσκουμε σωστό το οργανόγραμμα. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας και η Παναχαϊκή είναι δύο δυνατά brand name. Εμείς θα είμαστε προθάλαμος κάποιων παιδιών της Κ19 της ΠΑΕ ώστε να μπορούν να ενταχθούν πιο ομαλά στο σύνολο της ΠΑΕ Παναχαϊκής σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Καλή επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα, ειδικά όταν μιλάμε για αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος γιατί μίλησα με τον κ. Μοσχόπουλο και οι περισσότεροι άνθρωποι των ακαδημιών. Πιστεύω θα ωφεληθούν και οι δυο πλευρές σε μεγάλο βαθμό

Ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα Μιχάλης Δρόσος

Η Διονυσία Λουκοπούλου αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει, οι οποίες έχουν στόχο την αξιολόγηση και την βελτίωση των νεαρών αθλητών. Όπως ανέφερε, η Παναχαϊκή πρέπει να προσφέρει τεχνογνωσία στις ομάδες και να διευκολύνεται η έλευση των παικτών προς την Παναχαϊκή που είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης μας και εκεί θέλουμε να στοχεύουν οι αθλητές. Οι εταιρίες αυτές είναι οι:

Silk Tech (goaly) / Πλατφόρμα καταγραφής επιδόσεων αθλητών και ενημέρωσης των γονέων
Athlometrix (pro 360) / Σύστημα καταγραφής και προόδου νέων αθλητών
Λάερτιον (spartanova) / Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας
Fusball Haus - Τόνι Σαβέφσκι / Εταιρία αθλητικού μάνατζμεντ

ο προπονητής Κ19 και Κ17 Χρήστος Παρασκευόπουλος

Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Δουλειά για τον σύλλογο...»
Μια σύντομη δήλωση έκανε και ο Πυργιώτης τεχνικός των Κ19 και Κ17, Χρήστος Παρασκευόπουλος. «Γυρίζω στην ομάδα σαν προπονητής μετά το 2002 που αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη από την τεχνική επιτροπή και η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πρόσωπο μου. Δουλειά για τον σύλλογο και για το πρότζεκτ που πάμε να υλοποιήσουμε.»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

Η πρώτη ερώτηση από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ήταν σχετικά με το πόσο και που μπορεί να παρέμβει/ελέγξει η ΠΑΕ στο όλο πρότζεκτ που παρουσιάστηκε;
Ντίνος Παπαγιαννόπουλος: «Εγώ είμαι ο άνθρωπος της ΠΑΕ για όλο το κομμάτι της λειτουργίας των τμημάτων της Κ19 και Κ17. Είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Τ.Ε. και την ΠΑΕ. Προέρχομαι από την τεχνική επιτροπή, αλλά αυτή τη στιγμή ανήκω στην ΠΑΕ. Ο έλεγχος περνάει από εμένα.»

Για την επιλογή των παιδιών που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω επίπεδο;
Ντ.Π.: «Όλες οι αποφάσεις περνάνε από φίλτρο της ΤΕ. Η πρόσληψη του προπονητή, οι προσλήψεις, η λειτουργία, όλα περνάνε από την ΤΕ και αυτό για να παίρνουμε ασφαλή απόφαση που θα βγαίνει από την βάση του ποδοσφαίρου.»

Έγινε πρόταση για συνεργασία στα δύο σωματεία της Αχαΐας στην Γ' Εθνική (Θύελλα και Διαγόρα);
Ντ.Π.: «Τα κριτήρια της επιλογής είναι αυτά που σας είπα. Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε 4 ομάδες Γ' Εθνικής από κάτω μας να λειτουργούν όπως εμείς, με τον ίδιο τρόπο. Και με την Θύελλα Πατρών έχουμε μιλήσει και με τον ΠΑΟ Βάρδας και με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Εμείς είχαμε και έχουμε την πόρτα ανοιχτή σε όλα τα σωματεία της Αχαΐας. Με την Θύελλα δεν υπήρχε πεδίο συνεργασίας αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε κλειστοί. Από τον Διαγόρα δεν υπήρχε κάποιο βήμα. Η Παναχαϊκή συνεργάζεται ήδη με την Θύελλα Πατρών στην Κ17, αφού έχει υπογράψει συμφωνητικό για να αποκτήσει κάποιους ποδοσφαιριστές της.»

Από αυτά που μας είπατε, μόνο η Κ19 είναι "κτήμα", περιουσιακά στοιχεία της Παναχαϊκής. Η Κ17 δεν έχει σταθερό ρόστερ, δεν ανήκει στην Παναχαϊκή;
Ντ.Π.: «Από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα για Κ17, το να δεσμεύουμε τα παιδιά σε μια ομάδα την οποία δεν έχουν επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα, θα είναι σαν να τους κλέβουμε το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε τα παιδιά να έχουν γεμάτη αγωνιστική δραστηριότητα. Από τις ομάδες που θα προέρχονται θα υπάρχει ειδική συμφωνία ότι θα μετακινούνται στην Παναχαϊκή και αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση τους. Αν ανεβούμε Α' Εθνική θα έχουμε και επίσημη Κ17 και τα παιδιά θα βγάλουν δελτίο στην Παναχαϊκή.»

Επειδή είστε όλοι από ακαδημίες, ποιο το κέρδος των ακαδημιών που συνεργάζονται με τις ομάδες εκτός Νομού (ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό κ.ο.κ) και πως θα δώσουν προτεραιότητα στην Παναχαΐκή;
Ντ.Π.: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κέρδος να παίξει ένας παίκτης σου στην Παναχαϊκή. Ανάποδα η Παναχαϊκή θέλει τους παίκτες της πόλης της. Είναι συνεργασία win-win αυτή η συνεργασία. Είναι μια άποψη που την εκφράζουν όλοι από την τεχνική επιτροπή. Αν υπάρχει μια δυνατή Παναχαϊκή στην πόλη το κέρδος είναι τεράστιο για όλους.»

Υπάρχει κάποια ακαδημία που να μην υπολογίζεται στο πρότζεκτ;
Ντ.Π.: «Είμαστε ανοικτοί σε όλες τις ακαδημίες. Θέλουμε όλες να είναι στο δίκτυο. Δεν μπορούμε να έχουμε όμως ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ. Μπορούμε να συνεργαστούμε, αλλά όχι να την έχουμε στο δίκτυο μας.»

Υπάρχει και η Παναχαϊκή 2014. Με αυτή υπάρχει ιδιαίτερη σχέση αφού είναι η ομάδα της Ερασιτεχνικής;
Ντ.Π.: «Όπως είναι όλες οι ακαδημίες της πόλης, έτσι και είναι και η Παναχαΐς. Εννοείται πως θέλουμε να έχουμε συνεργασία. Είναι μια ακαδημία μαζικού αθλητισμού. Κανένας δεν έχει προτεραιότητα από όποια ακαδημία και να έχει. Θα πάνε οι καλύτεροι παίκτες της περιοχής μας ασχέτως ακαδημίας.»

Σχετικά με την αξιολόγηση και επειδή πέρυσι υπήρξαν κάποια θέματα; Υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τα παιδιά και αν κάποιο δεν συμμετέχει θα μένει εκτός;
Ντ.Π.: «Κανένα παιδί που συμμετέχει στο δίκτυο δεν είναι υποχρεωμένο να πληρώσει τίποτα. Εμείς επενδύουμε στο κομμάτι της αξιολόγησης, χρειαζόμαστε την συνδρομή του γονιού, αλλά κανέναν δεν είναι υποχρεωμένο. Για να μπεις όμως σε αυτό σίγουρα θα υπάρχει έξτρα επιβάρυνση, αλλά το κόστος θα μοιραστεί ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την football house και τον συμμετέχοντα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτάσει στην Κ17.»

Σχετικά με το γήπεδο. Αναφέρθηκε το προάστιο που είναι με πλαστικό τάπητα. Μόνο αυτό θα χρησιμοποιείται;
Ντ.Π.: «Μακάρι να είχαμε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. Ούτε  είναι ωραίο η ομάδα να γυρνάει σαν τσιγγάνος. πρέπει η ομάδα να έχει το δικό της σπίτι. Όπως όλες οι ομάδες του κόσμου, να έχουμε την έδρα μας. Θα κάνουμε και μια προπόνηση στην Αγυιά.»

(*) Κάπου εκεί υπήρξε η τοποθέτηση του Χρήστου Μοσχόπουλου σχετικά με τις ερωτήσεις...
«Οι ερωτήσεις εκφράζουν την αγωνία των φίλων της Παναχαϊκής. Σχετικά με την σύγκρουση συμφερόντων που αναφέρθηκε εν τη ρύμη του λόγου, να πούμε ότι πρέπει να περάσουμε σε μια άλλη νοοτροπία. Όχι στην σύγκρουση, αλλά στην συνένωση. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Η Παναχαϊκή παίζει καταλυτικό ρόλο. Είναι αυτή που μας ενώνει. Όσον αφορά τους παίκτες τώρα, αν κάποιος θέλει να πάει αλλού, να πάει στο... καλό, έχουμε πληγωθεί ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να φεύγουν από την πόλη τους, να τους ξεζουμίζουν και να τους πετάνε σαν άχρηστο υλικό. Όπως το παράδειγμα του Άστριντ Ράμα. Η Παναχαϊκή με την ευαισθησία όλων αυτών που ασχολούνται πλέον μαζί της δεν θα το κάνει αυτό σε κανένα παιδί. Θα είναι αυστηρή στην αξιολόγηση γιατί δεν μπορεί να παίζει σε αυτήν κάποιος επειδή έχει φίλο ή γνωστό. Αυτό είναι υποχρέωση όλων μας. Να προωθήσουμε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν. Θα είναι ευτύχημα η Παναχαϊκή 2014 να είναι όμορη στο εγχείρημα, αλλά θα είναι δυστύχημα να ξεχωρίζει εις βάρος άλλων. Θέλουμε όλα τα παιδιά να αισθάνονται Παναχαϊκή σε όποια ομάδα και να παίζουν. Και στην Αρόη και στον Δαβουρλή και στη Νίκη Προαστίου, να είναι παντού Παναχαϊκή. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.»

«Όλα τα παιδιά να αισθάνονται Παναχαϊκή σε όποια ομάδα και να παίζουν. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ...!!!
Λίγο πριν αποχωρήσουμε, ο πρόεδρος της ΠΓΕ Παναγιώτης Σεμιτέκολο και ο Κώστας Γερόλυμος, ζήτησαν κάποια απάντηση στο γιατί δεν κλήθηκε η Παναχαϊκή 2014 σε συζητήσεις και γιατί δεν υπάρχει στην Τεχνική Επιτροπή μέλος της Ερασιτεχνικής.
Η απάντηση ήταν ότι υπήρχε ο κ. Σπανοσωτηρόπουλος και αν υπήρξε οποιαδήποτε λάθος εντύπωση, θεωρήθηκε σαν ένα λάθος... συνυπευθυνότητας των δύο πλευρών, με τον Ντίνο Παπαγιαννόπουλο να τονίζει ότι η "πόρτα δεν είναι κλειστή" για τις δύο πλευρές οι οποίες μάλιστα συνομίλησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ