ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

"Παιχνίδια" στις... υπεραιωνόβιες πλάτες της

Πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει έκπληξη. Στην πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε και ζούμε, τα χειρότερα στοιχεία του χαρακτήρα μας ως άνθρωποι βρίσκονται μόνιμα σε πρώτο πλάνο και δυστυχώς κάθε ώρα που περνάει, επιβεβαιώνει το πόσο συμφεροντολόγοι, λαμόγια και λαοπλάνοι... είμαστε (!!!)

Όπως κάθε φορά, όπως κάθε προεκλογική περίοδο, οι "πολιτικάντηδες" αυτού του τόπου θυμούνται ξαφνικά την καταγωγή τους και την άρρηκτα συνδεδεμένη μοίρα της Πάτρας/Αχαΐας με την Παναχαϊκή. Γι' αυτό άλλωστε και κάθε 4 χρόνια ή σε περιπτώσεις ενός τίτλου, μιας διάκρισης, δημοσιότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους στο γήπεδο της Αγυιάς και τα τοπικά ΜΜΕ, λέγοντας γηπεδικές ιστορίες, αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια, τον παππού κ.ο.κ.

Κάπως έτσι, τα τελευταία 24ωρα έκανε την εμφάνιση της στα ΜΜΕ, η ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων και βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος μετά την συνάντηση (!) με το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Π.Γ.Ε., έθεσε θέμα ονοματοδοσίας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και την αλλαγή του σε "Κώστας Δαβουρλής" (!!!)

Στο βωμό των ψήφων, της παραπλάνησης των ανίδεων/"αθώων" φίλων της ομάδας, της διεκδίκησης λίγης παραπάνω προεκλογικής δημοσιότητας, του λαϊκισμού, ο γνωστός για τις θέσεις του πολιτικός, έταξε πως θα "απονεμηθεί η ανάλογη τιμή στους παικταράδες της Παναχαϊκής που έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας" αλλά και πως "η Π.Γ.Ε. θα τύχει πλήρους συμπαράστασης", στοχεύοντας στην λατρεία των οπαδών-ψηφοφόρων Πατρινών προς την ομάδα και προκαλώντας μας για μια ακόμη φορά την οργή.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από όλο αυτό; Την πρόταση του βουλευτή; Του ίδιου που στο μακρινό αλλά όχι ξεχασμένο 1991 υποστήριζε τους δολοφόνους του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, όντας τότε βουλευτής της Ν.Δ. και ακόμη έχει υποστηρικτές σε αυτή την πόλη; Την Ερασιτεχνική, που όχι μόνο δεν λειτουργεί ως θεματοφύλακας 128 χρόνων ιστορίας, αλλά αντίθετα σαν τον "φτωχό συγγενή" από το χωριό που περιμένει και αυτός να... βολευτεί από κάθε πιθανό Δήμαρχο, Νομάρχη, Υπουργό, αντί να είναι αυτή που θα αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες καυτηριάζοντας κάθε πολιτικό παιχνίδι στο όνομα της;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΥΓ: Για την "χρησιμοποίηση" της ομάδας από άλλα, καθόλα γνωστά, "εκλεκτά" πρόσωπα της πόλης, θα τα πούμε με το καλό το καλοκαίρι που θα έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος και θα έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος τους...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ