ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Διωγμοί, μηνύσεις... τα γνωστά (!!!)

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας δεν έφυγε... με τον καλύτερο τρόπο από την Παναχαϊκή...

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας δεν έφυγε... με τον καλύτερο τρόπο από την Παναχαϊκή...

Με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας αγωνίζεται αυτή την ώρα η Παναχαϊκή, αλλά με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να απουσιάζει, την προσοχή συγκέντρωσε και πάλι η ντροπιαστική συμπεριφορά της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές της ομάδας...

Το να λύνετε η συνεργασία της Πατρινής ΠΑΕ με τους παίκτες του συλλόγου δεν είναι κάτι που παραξενεύει, έτσι και πριν (Βοσκόπουλος και Ν' Τζιοντό) αλλά και μετά το ματς με τον Εργοτέλη (Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας), είχαμε ανακοινώσεις για λύση συμβολαίων...

Ειδικά με τα δύο αδέρφια Κοιλιάρα, είχαμε ανακοίνωση εναντίον του μεγαλύτερου αδερφού (σ.σ. Δημήτρη), τον οποίο κατηγόρησαν ότι... παραπλάνησε την ΠΑΕ "με το πότε ήταν ελεύθερος για να αγωνιστεί".

Η ανακοίνωση...
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο τον Γιάννη Κοιλιάρα για τα όσα προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια που ήταν μαζί μας στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Κοιλιάρα ούτε για την αγωνιστική του συμπεριφορά, ούτε για την γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης Κοιλιάρας παραπλάνησε την ομάδα μας ότι ήταν ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου 2013 και αφού εισέπραξε αξιοσέβαστο ποσό ως προκαταβολή τελικώς άρχισε να αγωνίζεται από τις αρχές Μαρτίου και σε σύνολο 30 αγώνων αγωνίστηκε μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες σε 11 αγώνες εκ των οποίων αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια των αγώνων στους τέσσερις. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή του ζήτησε κατ’ επανάληψη να λύσει το συμβόλαιο του λόγω της ασήμαντης προσφοράς του, αλλά αυτός επέλεξε να το κάνει μετά τους αγώνες με την Νίκη Βόλου και με τον Εργοτέλη.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί αυτή την συμπεριφορά του ώστε να το πληροφορηθούν οι επόμενοι εργοδότες του διότι είναι κατακριτέο την σημερινή εποχή που το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απλήρωτοι, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές σαν τον Δημήτρη Κοιλιάρα, οι οποίοι εξαπατούν αξιόπιστους ιδιοκτήτες, δεν προσφέρουν τίποτα αγωνιστικά και απαιτούν και το σύνολο των αποδοχών τους για να λύσουν το συμβόλαιο τους».

Δ. Κοιλιάρας: "Μικραίνουν την Παναχαϊκή..."
Βέβαια, ο Δημήτρης Κοιλιάρας δεν άφησε έτσι αυτή τη ανακοίνωση και με δηλώσεις στον τοπικό τυπό απάντησε:

"Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι γεμάτη ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες σε βάρος μου. Αηδίασα μόλις τη διάβασα. Δεν είμαι χθεσινός στο χώρο. Ολοι ξέρουν το χαρακτήρα μου. Ουδέποτε δημιούργησα πρόβλημα σε όποια ομάδα έπαιξα. Βρείτε μου έστω έναν να πει άσχημη κουβέντα για τον χαρακτήρα μου. Ποδοσφαιρικά, σεβαστή η άποψη του καθενός. Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να ισοπεδώνει το χαρακτήρα μου. Όταν ήρθα, τον ενημέρωσα αμέσως για την προσφυγή που είχα κάνει στην Πάφο, εξ αιτίας της οποίας μπορεί ν' αργούσε η μπλε κάρτα μου και μου είπε δεν πειράζει. Ουδέποτε πήρα την προκαταβολή που είχαμε συμφωνήσει. Και ξαφνικά χθες μου ζητάνε να λύσω το συμβόλαιό μου, το οποίο λήγει σε λίγες μέρες. Αλλά ξέρετε γιατί το 'κανε; Για να δείξει ότι είναι από πάνω. Μου είχε ζητήσει αρκετές φορές να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ το τρέναρα. Και για να δείξει στον κόσμο ότι δήθεν αυτός μ' έδιωξε, μου ζήτησε να το λύσω. Πώς μ' έδιωξε όμως; Αφού λήγει το συμβόλαιό μου. Και του χάρισα και το 1/3 των χρημάτων που είχαμε συμφωνήσει; Τι ήθελε, να τα χαρίσω όλα; Αλλά ξέρω τι φταίει. Οποιος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στην Α' Εθνική και έρχεται στην Παναχαϊκή, αυτομάτως μπαίνει στη μαύρη λίστα του. Ποιον θα πρωτοθυμηθώ; Τον Σολάκη, που με τέτοια ιστορία τον έβγαλε άχρηστο; Τον Μπρέσκα; Τον Κορδονούρη πιο παλιά; Τον Ουρτάδο που έφυγε και γλίτωσε; Τον Κυβελίδη που δεν έκανε για την Παναχαϊκή και τον ζητάνε κάθε φορά 5-6 ομάδες απ' τη Σούπερ Λίγκα; Τον Σάμαρη; Ή να πω για τον Κωνσταντινίδη, έναν παίκτη και με ισχυρή προσωπικότητα και με πολλά προσόντα τον οποίο τον έχουν εξαφανίσει απ' την ομάδα με το έτσι θέλω; Η Παναχαϊκή, όμως, ήταν και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την μικρύνουν…"

Βέβαια, η νέα απάντηση της ΠΑΕ ήταν ανακοίνωση που αναφέρει ότι θα κάνει μήνυση στον παίκτη αλλά και πολλά ακόμη εναντίον του Σταθάκη, των Αχαιών κ.ο.κ...

Υ.Γ. (Pge Ole): Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...

 

13 Σχόλια

13 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ