ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Το... ταξίδι ξεκινά (!)

Προπονήσεις με μεγάλη διάθεση και συμμετοχή από την Παναχαϊκή..

Όλα έτοιμα είναι για την επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ της Παναχαϊκής, που το απόγευμα της Δευτέρας στις 5.45μ.μ στο γήπεδο της Αγυιάς, θα πραγματοποιήσει αγιασμό και την πρώτη προπόνηση για την σεζόν 2012-13.

Οι "ροσονέρι" είναι έτοιμοι, το τεχνικό τιμ εν αναμονή και ο... κόσμος ετοιμάζεται να "ΚΑΨΕΙ" το κλειστό της "βασίλισσας", σε μια πρεμιέρα που θα γίνει σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

Η αρχή λοιπόν γίνεται στο "κάστρο" της μεγάλης ομάδας της Πάτρας και το... ταξίδι ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.

Εσείς θα λείπετε...;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..
Επίσημη έναρξη σήμερα για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς, θα ξεκινήσει την φετινή χρονιά, η οποία θα είναι κριτήριο για τα επόμενα χρόνια.

Οι «ροσονέρι», στις 5.45μ.μ. θα πραγματοποιήσουν τον αγιασμό της ομάδας και μετά θα βγουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο για το πρώτο… τρέξιμο της χρονιάς.

Εκεί το προπονητικό τιμ θα περιμένει τους παίκτες (παλιούς και νέους) για να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας. Ο Άρης Αγγελόπουλος, ο βοηθός του Ανδρέας Φαλιέρος, ο βοηθός και γυμναστής Χάρης Μπουρδανιώτης, ο γιατρός της ομάδας Ανδρέας Νικολάου, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Σχίζας και η «σημαία» της ΠΓΕ, ο φροντιστής Στράτος Παππάς.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας θα παρευρεθούν:

Από το περσινό ρόστερ: Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Κ), Μένιος Ρουμελιώτης (Α), Νίκος Διονυσόπουλος (Π), Σωτήρης Βλαχοστάθης (Κ), Φώτης Μούρτζης (Κ), Ανδρέας Πεφάνης (Α), Ανδρέας Πολυχρονόπουλος (Α), Θάνος Γεωργακόπουλος (Α), Θάνος Παυλόπουλος (Π) και Χρήστος Καραμπέρης (Α).

* Υπολογίζονται ακόμη και οι Νίκος Μαυραγάνης (Κ) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (Κ). Ο Μαυραγάνης πήρε ολιγοήμερη άδεια, αφού όλο το καλοκαίρι βρίσκονταν με την Εθνική εφήβων, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος υπηρετεί τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δεν εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του…

Μαζί τους και οι νέοι παίκτες της ομάδας: Νίκος Ρουμελιώτης (Δ), Στάθης Ντονάς (Α), Γιάννης Αχιλλεόπουλος (Λ), Παναγιώτης Χριστιάς (Π) και Άρης Βανταράκης (Λ).

* Μοναδικό ερωτηματικό των μεταγραφών η παρουσία ή μη στην πρεμιέρα της προετοιμασίας του Νίκου Αγγελόπουλου, που είναι μια ανάσα από το να κλείσει στην ΠΓΕ.

Πρόγραμμα προπονήσεων…
Η αρχή για τους παίκτες του Αγγελόπουλου θα είναι ιδιαίτερα επίπονη, αφού θα περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και αερόβια άσκηση ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης. Στην δεύτερη εβδομάδα θα αρχίσει να γίνετε και χρήση του γηπέδου (ασκήσεις με μπάλα κ.ο.κ), ενώ στα τέλη Σεπτέμβρη αναμένονται να αρχίσουν και τα φιλικά των «ροσονέρι», που για πρώτη φορά θα περιλαμβάνουν ως αντιπάλους, πολύ μεγάλα ονόματα του Ελληνικού βόλεϊ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Άρης Αγγελόπουλος: «Η προετοιμασία για κάθε ομάδα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Είναι πολύ καλό που υπάρχει περίσσευμα διάθεσης και περιμένω αυτό το πράγμα να το δω και στο γήπεδο και να χτίσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα στην περίοδο της προετοιμασίας για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον φετινό μαραθώνιο»…

Νίκος Ρουμελιώτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τους τελευταίους 3 μήνες κατάφερα να επικοινωνήσω και να πείσω τους ανθρώπους ότι αυτό το εγχείρημα που θα κάνουμε θα πετύχει. Τελικά καταφέραμε να φτάσουμε στην έναρξη με μια οργάνωση που αγγίζει το 100%, κάτι το οποίο ήταν πολύ δύσκολο. Και δεν λέω ότι το φτάσαμε στο 100%, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο γήπεδο. Αν είχε γίνει αυτό θα ήμουν πιο ευχαριστημένος, αλλά καθυστερήσαμε κάποια πράγματα, τα οποία ελπίζω σύντομα να ολοκληρωθούν»…

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ