ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ολοκληρώνεται το παζλ…

Μένιος Ρουμελιώτης, Θάνος Γεωργακόπουλοςμ, Θάνος Παυλόπουλος και Χάρης Μπουρδανιώτης

Με την παρουσία του αγαπημένου παιδιού της κερκίδας Μένιου Ρουμελιώτη, του βασικού στελέχους του τεχνικού τιμ Χάρη Μπουρδανιώτη και τους νεαρούς Θάνο Γεωργακόπουλο και Θάνο Παυλόπουλο, συνέχισε η Παναχαϊκή τις παρουσιάσεις της όσον αφορά το τμήμαα βόλεϊ.

Με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα, και νέα πρόσωπα, η ομάδα της Παναχαϊκής συνεχίζει την παρουσίαση του ρόστερ της. Έτσι, από τα γραφεία των καθαριστηρίων της οικογένειας Ρουμελιώτη πέρασε σήμερα ένας από τους σταρ της ομάδας.

Αναφερόμαστε βεβαίως στο Μένιο Ρουμελιώτη, τον παίκτη που για 3η χρονιά θα αγωνιστεί με τα «κοκκινόμαυρα» και που σίγουρα θα αποτελέσει βαρόμετρο στην φετινή πορεία της ομάδας, όντας μια σπάνια προσωπικότητα για τον σύλλογο. Ακόμη σημαντικότερη, η παρουσία του Χάρη Μπουρδανιώτη, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με τις καλύτερες εντυπώσεις και έναν τίτλο με τα «κοκκινόμαυρα».

Τέλος, οι δύο νεαροί παίκτες, οι Θάνος Γεωργακόπουλος και Θάνος Παυλόπουλος, που αποτελούν το «αύριο» της ομάδας, με παρουσία στις ακαδημίες της ομάδας και έτοιμοι να γίνουν απαραίτητα μέλη του ανδρικού τμήματος.

Όλα αυτά, γίνονται στην… σκιά της πρεμιέρας, που θα γίνει την Δευτέρα στις 6 στο κλειστό της Αγυιάς, όπου αναμένετε το… θερμόμετρο να «χτυπήσει» κόκκινο…!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Μέρος τρίτο στις παρουσιάσεις της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, που σήμερα (σ.σ. Σάββατο 25/8/12) έκανε το επόμενο βήμα της, με 3 παίκτες και ένα πρόσωπο του προπονητικού τιμ να παίρνουν σειρά. Ο Μένιος Ρουμελιώτης, με τους νεαρούς Θάνο Γεωργακόπουλο και Θάνο Παυλόπουλο ήταν αυτοί που και τυπικά πλέον ανήκουν στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια, όπως και ο προπονητής-γυμναστής Χάρης Μπουρδανιώτης, που επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην «βασίλισσα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Μένιος Ρουμελιώτης: «Κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα»…
Ένας αρχηγός κρίνετε όχι μόνο από την αγωνιστική του ταυτότητα αλλά και την συμπεριφορά του εκτός γηπέδου. Ο Μένιος Ρουμελιώτης δεν ήταν τυχαία ο αρχηγός της ομάδας και ακόμη και στις δηλώσεις του αποδεικνύει του λόγου το αληθές: «Θα είναι η καλύτερη σεζόν της Παναχαϊκή η φετινή και οι περισσότεροι –εκτός του Νίκου και του Στάθη που έχουν πάρει πρωτάθλημα- θα ζήσουν μοναδικές στιγμές που δεν θα ξαναζήσουν ποτέ. Το κλίμα της ομάδας θα είναι απίστευτο και όλο αυτό θα είναι πρωτόγνωρο για τα Πατρινά αλλά και Ελληνικά δεδομένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα και φέτος, γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ήταν ο Νίκος (σ.σ. Ρουμελιώης) θα σταμάταγα»…

Χάρης Μπουρδανιώτης: «Συνεργασία, υγεία και τύχη»…
Ο άνθρωπος που ξεκίνησε την αναγέννηση της ΠΓΕ πριν 6 χρόνια, όταν μαζί με τον Άρη Αγγελόπουλο οδηγούσαν την ομάδα από την Γ’ στην Β’ Εθνική, επέστρεψε στα «κοκκινόμαυρα» λημέρια. Ο Χάρης Μπουρδανιώτης παρουσιάστηκε και δήλωσε: «Κάνουμε μια αρχή και στόχος μας είναι η άνοδος, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω όμως να ευχηθώ καλή συνεργασία απ’ όλους, υγεία και τύχη, γιατί ειδικά το τελευταίο θα το χρειαστούμε»…

Θάνος Γεωργακόπουλος: «Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1’»…
Ένα από τους παίκτες που θα στηριχτεί για το μέλλον της η Παναχαϊκή, είναι ο Θάνος Γεωργακόπουλος, παίκτης των ακαδημιών της και πολλά υποσχόμενος. Ο νεαρός ακραίος είπε: «Ελπίζουμε η νέα χρονιά να πάει καλά και να είμαστε όλοι υγιείς. Να ξεκινήσει με το καλό η χρονιά και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο, που είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α1’.»…

Θάνος Παυλόπουλος: «Η Παναχαϊκή να φτιάξει το όνομα της στο Ελληνικό βόλεϊ»…
Ο πασαδόρος των ακαδημιών ήταν αυτός που συμπλήρωσε την 3αδα παικτών, έχοντας δύσκολο έργο μπροστά του και σίγουρα πολλά να μάθε από τους παίκτες του φετινού ρόστερ. Ο Θάνος Παυλόπουλος τόνισε: «Πλέον υπάρχει καλή οργάνωση και ευελπιστούμε με την προσθήκη αυτών των μεγάλων παικτών, όπως ο Ν. Ρουμελιώτης και ο Ντονάς, να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να ανέβει στην Α1’ και να συνεχίσει να φτιάχνει το όνομα της στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ.»…

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ