ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ψηλά ο πήχης και οι... προσδοκίες (!!!)

Ξεκίνημα σε μια χρονιά που έρχεται να οριοθετήσει να μια νέα εποχή έκανε την Δευτέρα το βράδυ το βόλεϊ της Παναχαϊκής και πιο συγκεκριμένα η Γυναικεία ομάδα του συλλόγου. Τα κορίτσια της ΠΓΕ, μετά την περσινή χρονιά και τον υποβιβασμό στο τοπικό, κάνουν ένα "restart" με στόχο το... μέλλον.

Με τον Σταύρο Γεράνιο υπεύθυνο ακαδημιών να δίνει το κύρος και την ασφάλεια που χρειάζεται για να ελπίζουμε στα επόμενα χρόνια, τον Γιώργο Μακρυκώστα σταθερά να ηγείται σε Γυναίκες-Νεάνιδες κ.ο.κ, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο πλευρό του και νέο πρόσωπο τον Γιώργο Ασημακόπουλο (καθηγητής Φυσικής Αγωγής) αλλά και την αθλήτρια Πένυ Μπακλέση που επέστρεψε για 2η φορά στην Παναχαϊκή και θα έχει ρόλο και στις ακαδημίες ως προπονήτρια...

Το προπονητικό τιμ. Από δεξιά: Σταύρος Γεράνιος, Γιώργος Μακρυκώστας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος...

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από την φετινή σεζόν που ξεκίνησε προχθές είναι 2 βασικά πράγματα.

1ον η τρομερή οργάνωση. Με την Μαρία Αξιώτη Γαρουφαλή να επωμίζεται τον ρόλο της υπεύθυνης του τμήματος να οργανώνει τα πάντα, την μεταφορά ανθρώπων που ήταν την Παναχαϊκή 2014 (σ.σ. η οποία φέτος μπήκε σε αναστολή λειτουργίας) όπως ο κ. Μανούσος, ένα πολύ δυνατό προπονητικό τιμ και τον πήχη στα ψηλά... η εικόνα της ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική!

Ο Γιώργος Μακρυκώστας θα είναι και φέτος ο "δημοκρατικός-δικτάτορας" της ομάδας, όπως ανέφερε στην ομιλία του

Το 2ο είναι το ρόστερ της ομάδας που με τις όποιες απαραίτητες κινήσεις, δείχνει να κάνει πράξη αυτό που χρόνια φωνάζουμε για αξιοποίηση της ακαδημίας. Παιδιά της Παναχαϊκής, κορίτσια από τα μικρότερα τμήματα και κάποιες προσθήκες εξαιρετικά προσεκτικές είναι η επιλογή της ομάδας που θα κληθεί να ανεβάσει ξανά σε Εθνικές Κατηγορίες τις "κοκκινόμαυρες αμαζόνες"

Ο Σταύρος Γεράνιος είναι αυτός που θα αναλάβει να "χτίσει" τις βάσεις για να βγουν οι νέες αθλήτριες που θα διαπρέψουν με τα "κοκκινόμαυρα"

Στην συνάντηση στα γραφεία υπήρξε η πρώτη επαφή, με τους υπεύθυνους να μιλάνε στα κορίτσια της ΠΓΕ, με τον εσωτερικό κανονισμό (!!!) να μοιράζεται μαζί με όλα όσα χρειάστηκαν οι αθλήτριες (από ένδυση μέχρι πρόγραμμα και τηλέφωνα επικοινωνίας) που φέτος θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, όχι μόνο λόγω τους στόχου της ανόδου, αλλά κυρίως λόγω του ρόστερ και της παρουσίας 2-3 παικτριών σε κάθε θέση...

Ήδη εδώ και 2 μήνες (!!!) οι άνθρωποι της βολεϊκής Παναχαϊκής έχουν... πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να είναι πανέτοιμοι για το νέο ξεκίνημα και από την Τρίτη κιόλας έχουν ξεκινήσει διπλές προπονήσεις, σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα... ΠΑΝΤΑ!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (βοηθός προπονητής) και φέτος στο πλευρό του Μακρυκώστα

Σας αφήνουμε... κενό το κομμάτι του ρόστερ. Για αυτό θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, με κάποια από τα ονόματα να είναι ήδη γνωστά, αφού ήδη στην περσινή ομάδα (Μπρούμα, Παγώνη κ.ο.κ), έχουν προστεθεί ήδη κορίτσια όπως η Μπακλέση, η Μαυροειδή, η Κουκίου κ.α.

Το νέο μέλος της ομάδας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής)

ΥΓ: Η φετινή προσπάθεια δείχνει να είναι πιο οργανωμένη και σωστή από κάθε άλλη χρονιά (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια). Εμείς ελπίζουμε αυτή η εξαιρετική εικόνα της Δευτέρας να συνεχιστεί καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και να αποδειχτεί ότι πιο "σοφοί" και πιο έμπειροι οι άνθρωποι του βόλεϊ της Παναχαϊκής είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν αυτό που εξέφρασαν στην πρώτη συνάντηση του... Εμείς με μεγάλη μας χαρά θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στο εγχείρημα... Καλή αρχή ομαδάρα!!!

Ηρακλής Καραθανάσης, Γιάννης Μανούσος και Νίκος Πετράτος

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ