ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Τρικλοποδιές... εκ των έσω

Η ομάδα της Παναχαϊκής 2011-12 όπως παρατάχθηκε στην Κυψέλη

Ποιός είπε ότι τα προβλήματα τελείωσαν; Ποιός είπε ότι αφού εγκρίθηκε η συμμετοχή στην Α2', όλα τα άλλα λύθηκαν; Οι τρικλοποδιές στην ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής συνεχίζονται και δυστυχώς για μια ακόμη φορά, άτομα της ίδια της διοίκησης της είναι υπευθυνα για αυτές. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Η ομάδα προετοιμάστηκε για αναχώρηση για την Κυψέλη και το πρώτο ματς στην φετινή Α2' με τον Πανελλήνιο. Με σκοπό να βασιστεί στους έμπειρους παίκτες ο Άρης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν το πλάνο έτοιμο για το ματς, αλλά το βράδυ της Παρασκευής ανακάλυψαν πως το δελτίο του Φώτη Μούρτζη λείπει (!!!) και πως δεν είναι δυνατόν να αγωνιστεί. Σε αυτό, προστέθηκε και ο υψηλός πυρετός του Ανδρέα Πεφάνη που τον ανάγκασε να μείνει στην Πάτρα.

Η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα και οι "πιτσιρικάδες" που ακολούθησαν την αποστολή, πήραν βάπτισμα πυρός και μάλιστα ήταν όλοι τους πολύ καλοί. Ο Παπαδόπουλος μπήκε στο 3ο σετ και παραλίγο να πάρει το σετ μόνος του (!!!), ο Γεωργακόπουλος -παρά τα δύο συνεχόμενα μπλοκ- και άσσους πήρε και πόντους στην επίθεση, ο Τσέκας ξεκίνησε βασικός και βοήθησε όσο μπορούσε, ενώ Μαυραγάνης-Καραμπέρης πήραν συμμετοχή στο τέλος.

Όσο για την διοίκηση; Ο Βασίλης Τσούνας ήταν στην Κυψέλη -προς τιμήν του- μαζί με την οικογένεια του και στήριξε την ομάδα.

Και για να πάμε στα παραλειπόμενα του αγώνα... Το κλειστό της Κυψέλης ήταν πρώτη φορά με τόσο κόσμο (πιθανότητα λόγω των πιτσιρικάδων που αγωνίζονται), ο οποίος "ξύπνησε" από τους "Navajo" και όσο αυτοί φώναζαν, τόσο και αυτοί προσπάθουσαν να πικάρουν τους Πατρινούς. Αλλά ακόμη και ο πρόεδρος της ομάδας του Πανελληνίου, όταν το ματς έληξε και οι Ινδιάνοι συνέχισαν να τραγουδάνε "Δεν ξενερώνω και τραγουδάω, ΠΓΕαρα-ΠΓΕαρα σ΄αγαπάω", ήρθε κα έδωσε συγχαρητήρια στους φίλους της "βασίλισσας" για την στάση τους και το ωραίο κλίμα που δημιούργησαν.

Στην ομάδα δίπλα τελικά, μόνο μέλη της διοίκησης δεν είναι. Γονείς είναι (Τσέκας-Μανούκος κ.ο.κ), φίλοι είναι (των παικτών), οπαδοί είναι (Navajo) και αυτοί θα το πάνε μέχρι τέλους.

ΓΙΑΤΙ, όσο και αν θέλουν κάποιοι, αυτό το τμήμα δεν διαλύεται. Ούτε αυτοί που το παίζουν αδικημένοι στην ΠΓΕ, ούτε αυτοί από τον 1ο όροφο με τον τρόπο τους, ούτε οι "τσάτσοι" που στέλνουν μηνύματα σε σάιτ για δημιουργία εντυπώσεων... Καλημέρα σας

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ