ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Συνέχεια στα φιλικά με νίκη...

Νίκη επί της Ολυμπιάδας στο ντεμπούτο του Μεντένιτσα...

'Ενα ακόμη τεστ για τους παίκτες του Άρη Αγγελόπουλου ήταν αυτό στο κλειστό του Ταραμπούρα, εκεί που η ανδρική ομάδα της Παναχαϊκής αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα, την οποία και νίκησε με 3-1 σετ (25-15, 23-25, 25-18, 26-24)...

Οι "ροσονέρι", στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Βουκ Μεντένιτσα με τα "κοκκινόμαυρα", δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Άκη Δαρείου, με τον τεχνικό της "βασίλισσας" να δοκιμάζει όλους τους παίκτες, σε παραπάνω από μία θέση.

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε το 1ο σετ με τον Διονυσόπουλο στην πάσα, Παναγιώτη Ρουμελιώτη και Μούρτζη στο κέντρο, ακραίους τους Μένιο Ρουμελιώτη και Γεωργακόπουλο, διαγώνιο τον Μεντένιτσα και λίμπερο τον Μανούκο. Ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα έφερε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ ακόμη και με 20-6 (!!!) και τους "πορτοκαλί" να φτάνουν το σκορ στο -10 (25-15).

Η "βασίλισσα" συνέχισε με την ίδια βασική 6αδα στο ματς, η Ολυμπιάδα πατούσε καλύτερα και στο 12-9, ο Αγγελόπουλος πέρασε στην θέση του Γεωργακόπουλου τον επίσης νεαρό Νίκο Μαυραγάνη. Λίγο αργότερα (15-9) πέρασε στην θέση του πασαδόρου τον Κυριάκο Κοκόλα αντί του Διονυσόπουλου. Το εξαιρετικό σέρβις του Μένιου Ρουμελιώτη παραλίγο να "γυρίσει" το σετ, το οποίο και κατέκτησε η Ολυμπιάδα με 25-23.

Στο 3ο σετ, οι "ροσονέρι" συνέχισαν όπως τελείωσαν το προηγούμενο σετ (όσον αφορά τη σύνθεση τους), με πολύ καλύτερο ρυθμό και αποτελεσματικότητα. Στο 7-7, ο Μανούκος άφησε την θέση του στο Σταθόπουλο (λίμπερο), η διαφορά συνεχώς και αυξανόταν, στο 9-15 ο Θάνος Παυλόπουλος πέρασε στην θέση του Κοκόλα και στο 13-18 ο Παπαδόπουλος αντικατέστησε στο κέντρο τον Μούρτζη. Η Παναχαϊκή εύκολα έφτασε στο 2-1 σετ με 25-18.

Στο 4ο και τελευταίο σετ (σ.σ. στο μεγαλύτερο μέρος), η ομάδα της ΠΓΕ, αγωνίστηκε με έφηβους. Ξεκίνησε μεν ο Μεντένιτσα με τον Μένιο Ρουμελιώτη, αλλά στο 6-7 ο Μανούκος πέρασε ως "4αρι" αντί του Ρουμελιώτη και στο 10-11 ο Γεωργακόπουλος αντί του Μεντένιτσα. Η Ολυμπιάδα πήρε προβάδισμα από τα "πιτσιρίκια" της Παναχαϊκής, αλλά κανείς δεν περίμενε το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ τέλος του αγώνα. Με τους "πορτοκαλί" στο 23-18 όλοι νόμιζαν ότι θα έχουμε ισοπαλία, αλλά ο Μάριος Μανούκος είχε άλλη άποψη (!!!). Με δικούς του συνεχόμενους πόντους και κάποια λάθη των γηπεδούχων, η ΠΓΕ έφτασε στο σκορ την Ολυμπιάδα και με τον Λαμιώτη λίμπερο σε ρόλο ακραίου να κερδίζει τους πόντους της νίκης εν μέσω ένθερμων πανηγυρισμών...

Τα σετ: 15-25, 25-23, 18-25, 24-26...

Οι συνθέσεις...
Ολυμπιάδα (Δαρείος): Χρηστιάς, Τζουβέκας, Θανάσουλας, Γαλαβασίδης, Αυγέρος, Φ. Δασκαλόπουλος, λίμπερο ο Χ. Δασκαλόπουλος, Έρδας, Σμέρος, Πελεκούδας, Δημησιάνος.
Παναχαϊκή (Αγγελόπουλος): Διονυσόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Μούρτζης, Μ. Ρουμελιώτης, Γεωργακόπουλος, Μεντένιτσα, λίμπερο ο Μανούκος, Κοκόλας, Παπαδόπουλος, Μαυραγάνης, Παυλόπουλος, Σταθόπουλος (λίμπερο).

Μικρά-Μικρά...
* Την ευκαιρία να δει τον παλιό του συμπαίκτη στον Κόροιβο Αμαλιάδας (σ.σ. Θανάσουλα), είχε ο Μαυροβούνιος της Παναχαϊκής, Βουκ Μεντένιτσα.

* Επιστροφή στο γήπεδο που πέρασε όλη του τη ζωή για τον Κυριάκο Κοκόλα. Ο πασαδόρος της Παναχαϊκής, που από τα 4 του χρόνια (!) βρισκόταν στις ακαδημίες της Ολυμπιάδας, πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ του Ταραμπούρα ως αντίπαλος.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ