ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΟΛΕΪ

Ο Φαλιέρος ξανά στην ΠΓΕ...

Έναν παλιό αθλητή της με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο και επιτυχημένα περάσματα από τις "κοκκινόμαυρες" ακαδημίες σε αγόρια και κορίτσια, επέλεξε η διοίκηση της Παναχαϊκής Γ.Ε. για αντικαταστάτη του Γιώργου Μακρυκώστα...

Μετά από 7 χρόνια, ο Ανδρέας Φαλιέρος θα ξαναφορέσει την "φόρμα" με τα χρώματα και το σήμα που έχει τιμήσει και με το παραπάνω εδώ και 40 χρόνια... Ο έμπειρος τεχνικός που το 2013 είχε δημιουργήσει τη φοβερή ομάδα των Παγκορασίδων (Κατσή, Ε. και Ν. Καρνάτσου, Ζερδεβά, Σωτηρίου, Μπαρδούτσου, Τσούνα κ.α.) που έφτασε στον τελικό Πελοποννήσου, μόνιμος συνεργάτης στην ανδρική ομάδα με τον Αγγελόπουλο (από Β' Εθνική έως Α1') και  οδήγησε τους φοβερούς έφηβους (Παυλόπουλο, Καραμπέρη, Μαυραγάνη, Αλσαγιέντ κ.α.) του Κοκόλα στα τελικά της Κόνιτσας το 2013, επιστρέφει ξανά στο γήπεδο που ο ίδιος πρωτοαγωνίστηκε με την μεγάλη ομάδα βόλεϊ των '80, έπειτα από ένα μακροχρόνιο πέρασμα από ομάδες της πόλης (ΕΑΠ, Θησέα).

Αύριο (Τρίτη 9/6) μάλιστα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση, έχοντας μπροστά του και αγώνες στα ανατυξιακά τμήματα, στις αρχές Ιουλίου...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Φαλιέρο ο οποίος και αναλαμβάνει τη Γυναικεία μας ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν στην Παναχαϊκή και μετέπειτα εργάστηκε και σε ΕΑΠ και Θησέα, επιστρέφει στην ομάδα για να την καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών.

Παράλληλα, η ΠΓΕ θέλει να ανακοινώσει και τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρυκώστα, ο οποίος ανέβασε την ομάδα φέτος από το Τοπικό Γυναικών.

Ευχαριστούμε τον κ.Μακρυκώστα για την προσφορά του στο σύλλογο και τονίζουμε πως η Παναχαϊκή θα είναι πάντα εδώ για εκείνον.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ