ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ο... Πίου (!) στο βόλεϊ

Ήρθε ο Πίου... στο βόλεϊ (!)

θραύση έχει κάνει η νέα διαφήμιση από γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, που έχει ως πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους πρόεδρο και νέο σταρ τον... Πίου (!), ένα... πιστόλι από τη "Φανάρ Μπαχτσέ" όπως είναι η χαρακτηριστική ατάκα του τηλεοπτικού σποτ.

Ε, λοιπόν, φανταστείτε τι έγινε χθες το απόγευμα, στην προπόνηση της Παναχαϊκής, όταν λίγα λεπτά μετά την έναρξη της, άνοιξε η πόρτα του κλειστού και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αναφώνησε.... "Ήρθε ο Πίου". Δευτερόλεπτα αργότερα ένας έγχρωμος έκανε την εμφάνιση του με τους παρευρισκομένους να ξεσπούν σε γέλια μέχρι... λυγμών.

Όπως λέει και ο πρόεδρος στο σποτ: "Έφερα το μαύρο πιστόλι, διαρκείας πάρτε ΟΛΟΙ"...

Προπονήσεις από Ιούνιο (!!!)...

Πέρα από το παραπάνω ξεκαρδιστικό συμβάν, η Παναχαϊκή συνέχισε κανονικά την προπόνηση της, που είναι άτυπη μεν, με 15 παίκτες δε, απόδειξη της νέας σελίδας στο τμήμα βόλεϊ της ΠΓΕ...

Νίκος, Παναγιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Ντονάς, Κοκόλας, Μούρτζης, Διονυσόπουλος και όλα τα άλλα παιδιά ήταν εκεί και υπό τις οδηγίες του Άρη Αγγελόπουλου, με το πρόγραμμα να λέει Δευτέρα και τετάρτη Αγυιά...

Απομένει να κλείσει το ρόστερ για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, που ήδη συζητά με λίμπερο (Αχιλλεόπουλο), έχοντας κενό στην πάσα, όπου ακούγονται τα ονόματα των Λιβαθηνού-Αγγελόπουλου-Χρηστιά, ενώ προσπάθειες γίνονται να αποκτηθεί ο Κυριακός Κοκόλας από την Ολυμπιάδα, που τον είχε παραχωρήσει δανεικό.

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ