ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

VIDEOS

Οδοιπορικό στα χιόνια (pics-video)

H ομάδα βόλεϊ μέσα στην χιονοθύελλα...

Με μια επεισοδιακή διαδρομή ξεκίνησε την χρονιά η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής. Η "Βασίλισσα" που σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε από την Αχαϊκή πρωτεύουσα με προορισμό το Αιγίνιο, βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα"  της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε σήμερα την Δυτική Μακεδονία.

Οι "ροσονέρι" έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες στην χιονισμένη Εγνατία τόσο στο ύψος των Γρεβενών όσο και στο ύψος της Κοζάνης στην περιοχή Κοίλα, εκεί που μια πολύ ισχυρή χιονοθύελλα (με ανέμους που ξεπερνούσαν τα 10 μποφόρ) είχε ντύσει τα πάντα στα λευκά.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα και η τροχαία πάσχιζαν να ανοίξουν τους δρόμους για να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί και μαζί τους και η αποστολή της Πατρινής ομάδας. Μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι 9 ωρών ο Άρης Αγγελόπουλος και οι παίκτες του έφτασαν στην περιοχή Μεθώνη (δίπλα από το Αιγίνιο) όπου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πάντως παρά την ταλαιπωρία το ηθικό των "κοκκινόμαυρων" δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό. Ατάκες όπως "Είδαμε άσπρη μέρα", χιονοπόλεμος σε κάθε ευκαιρία πολλές φωτογραφίες και το "ΠΓΕ" γραμμένο στο χιόνι κατά μήκος της Εγνατίας, συνέθεταν το πάζλ της διάθεσης των παικτών της Παναχαϊκής.

Photostory...

Από Γρεβενά μέχρι το τέλος της Βέροιας, το τοπίο έμοιαζε με... Αλάσκα

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα έτοιμα να ανοίξουν τον δρόμο ρίχνοντας αλάτι στο οδόστρωμα...

Διονυσόπουλος-Μεντένιτσα-Κοκόλας ποζάρουν... εν μέσω χονιού

Το χιόνι συνεχιζόταν, όπως και τα παιχνίδια και οι φωτογραφίες

Μέσα στο πούλμαν, άπαντες περιμένουν να ξεκινήσει ξανά το ταξίδι προς το Αιγίνιο...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ