ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Ν. Ρουμελιώτης: «Προσπάθησα να δώσω λύσεις»

Την δική του άποψη σχετικά με όσα αναφέρθηκαν γι' αυτόν και τις προσπάθειες ένωσης ΠΑΕ-ΠΓΕ έδωσε με προσωπική του δήλωση ο Νίκος Ρουμελιώτης.

Ο τέως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και πλέον υπεύθυνος της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, τοποθετήθηκε για το μείζον θέμα του γηπέδου της Αγυιάς, αλλά και τις προσπάθειες συμβιβαστικής λύσης ανάμεσα στην Ερασιτεχνική και την ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία έπαιξε το ρόλο του "διαμεσολαβητή", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην δήλωση του...

Αναλυτικά...

Προσωπική δήλωση Νίκου Ρουμελιώτη...

«Τις τελευταίες ημέρες, έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το άτομο μου και τις ενέργειες μου για επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Γι’ αυτό το λόγο και προβαίνω στην παρακάτω δήλωση, ώστε να μάθουν όλοι και την δική μου εκδοχή της ιστορίας.

Όντως μέσω ενός κοινού γνωστού γνωρίστηκα με τον κ. Λούβαρη, με τον οποίο προσπαθήσαμε να κάνουμε μια επαφή με την Ερασιτεχνική. Σκέφτηκα πως πρέπει να βοηθήσω, αφού για εμένα η Παναχαϊκή πρέπει να είναι μια και ενιαία, και όχι να ισχύει το «διαίρει και βασίλευε».

Όπως όμως έχω τονίσει, στην προσπάθεια μου θέλω αρωγό τον κόσμο και τους οργανωμένους της ομάδας, γι’ αυτό και συναντήθηκα μαζί τους την Κυριακή 16/9 στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου τους ενημέρωσα για τις κινήσεις του κ. Λούβαρη και της ΠΑΕ, αλλά και την διάθεση τους να ασχοληθώ με την ποδοσφαιρική ομάδα. Όλοι όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση ήταν αρνητικοί σε οποιαδήποτε ενέργεια και συζήτηση, από την στιγμή που πίσω απ’ όλα συνεχίζει να βρίσκεται ο κ. Κούγιας. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και αμοιβαία κατανόηση και το θέμα για εμένα έληξε εκεί. Από αυτά που συζητήσαμε, κατάλαβα ότι δυστυχώς τα προβλήματα των οργανωμένων με την ΠΑΕ και τον κ. Κούγια δεν λύνονται.

Τολμώ να αποκαλύψω, ότι υπήρξαν συζητήσεις και σκέψεις ακόμη και για οικονομική στήριξη με ένα μικρό ποσό, από την ομάδα βόλεϊ, στην Ερασιτεχνική, ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΠΓΕ. Όμως η αδιάλλακτη άποψη των οργανωμένων στην παραμικρή εμπλοκή μου με το ποδοσφαιρικό τμήμα, με απέτρεψε από αυτή τη κίνηση. Τελικά όπως αποδείχτηκε, αυτή ήταν και η σωστή κίνηση, αφού οι δυο πλευρές αδυνατούν να έρθουν σε οποιαδήποτε συνεννόηση.

Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους, ο λόγος που μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική, είναι ότι εγώ από την διοίκηση της ΠΓΕ δεν έχω κανέναν παράπονο μέχρι στιγμής.
Έγινα έτσι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΠΓΕ, ενώ έφερα σε επαφή τους κ.κ. Λούβαρη και Ράπτη, οι οποίοι και συναντήθηκαν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου, που διοργάνωσα στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Δυστυχώς οι δύο πλευρές δεν φαίνονται διατεθειμένες να τα βρουν και παρουσιάζουν την ιστορία από την δική τους πλευρά.

Η προσπάθεια μου με την ομάδα βόλεϊ δεν μπορεί να κλειστεί σε στενά όρια. Γι’ αυτό και θεώρησα σωστό, να προσπαθήσω να δώσω λύσεις στα προβλήματα της ομάδας γενικά και όχι να δημιουργώ παραπάνω. Θεώρησα σωστό να βοηθήσω να γυρίσει η ομάδα στο γήπεδο της και όχι να περιφέρεται σε γήπεδα που δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκονται.

Σαν χαρακτήρας έχω μάθει να δημιουργώ και όχι να καταστρέφω. Γι’ αυτό και όταν χρειαστεί, όταν το κρίνω απαραίτητο, θα βοηθήσω ξανά. Στο μυαλό μου υπάρχει μια ενιαία και μεγάλη Παναχαϊκή, που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα.
Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά πλέον είμαι μέλος της οικογένειας της Παναχαϊκής και θα πράττω για το συμφέρον της.

Προς αποφυγίν παρεξηγήσεων , σας ενημερώνω πως στόχος μου είναι η άνοδος του βόλεϊ στην Α1’ και σε αυτό θα επικεντρωθώ. Ελπίζω η στήριξη του κόσμου να συνεχιστεί και να μπορέσουμε να κάνουμε την Παναχαϊκή μεγάλη και στο βόλεϊ.

Μετά τιμής,
Νίκος Ρουμελιώτης»

6 Σχόλια

6 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ