ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

"Μπλοκ" στα χρήματα της Ερασιτεχνικής (!!!)

Κόζης και Μπασούκας έχουν ακόμη χρωστούμενα από την ΠΓΕ...

Κόζης και Μπασούκας έχουν ακόμη χρωστούμενα από την ΠΓΕ...

Ένα ρεπορτάζ που δίνει συνέχεια στην τεράστια αναταραχή που υφίσταται σε ΠΑΕ και ΠΓΕ, σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα και τις διαταγές πληρωμών που είτε η μία πλευρά, είτε η άλλη εκδίδει, ή ακόμη και τρίτοι (Κόζης-Μπασούκας) αναρτήθηκε πριν από λίγο στο blog του "ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ", το οποίο και αναδημοσιεύουμε...

"Να πως τα φέρνει η μοίρα. Από κει που πρόσφατα η ερασιτεχνική Παναχαϊκή «μπλόκαρε» τα χρήματα της ΠΑΕ με διαταγή πληρωμής που ήταν να εισπράξει από τη "Football League", ήλθε η ώρα για να πληρωθεί και αυτή με το ίδιο νόμισμα, δηλαδή δυο πρώην βολεϊμπολίστες της να «μπλοκάρουν» τα χρήματα που παίρνει από την ΠΑΕ.

Δυο πρώην «κοκκινόμαυροι» βολεϊμπολίστες (Κόζης και Μπασούκας) έβγαλαν διαταγή πληρωμής για οφειλές ύψους 35.000 ευρώ και παράλληλα με εξώδικο, ζητούν από την ΠΑΕ Παναχαϊκή να καταλήγει σε αυτούς έναντι του χρέους, ότι χρήματα πρέπει να εισπράττει η ερασιτεχνική από αυτήν.

Πρόκειται για νομική διαδικασία που ακόμη και αν η ίδια η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ξεπεράσει για να διευκολύνει την Eρασιτεχνική, δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει. Πάντως κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ ενημερωσαν την ερασιτεχνική για το εξώδικο που έλαβαν και το τι μέλλει γενέσθαι.

Φυσικά για την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, το αγκάθι αυτό είναι τεράστιο, αφού εν αντιθέση με την ΠΑΕ που αν ζορίσουν τα πράγματα, η ιδιοκτησία της είναι σε θέση να πληρώσει άμεσα και τοις μετρητοίς, αυτό δεν μπορεί να γίνει με τίποτα στην ΠΓΕ και καταλαβαίνετε ότι κλείνουν οι «κάνουλες».

Διότι έτσι όπως «μπλόκαραν» τα χρήματα από την ΠΑΕ, μπορούν άνετα να κάνουν το ίδιο και με άλλες πηγές εσόδων της ερασιτεχνικής μέχρις ότου εξοφληθούν οι απαιτήσεις τους, οπότε και για την Παναχαϊκή ΓΕ το πρόβλημα είναι τεράστιο."

Εμείς σαν "Pge Ole" προσπθήσαμε να μάθουμε περισσότερα, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση -όχι τουλάχιστον προς όλα τα μέλη του Δ.Σ.-, οπότε θα παραμείνουμε σε ρόλο παρατηρητή, μέχρι αυτοί που κινούν τα νήματα, να μιλήσουν σε κάποιο φίλα προσκείμενο μέσο...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ