ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΟΛΕΪ

Η Ερασιτεχνική για το συμβάν στις Κορασίδες...

Ήττα για τις Κορασίδες της ΠΓΕ από την ΕΑΠ στην β' φάση...

Ήττα για τις Κορασίδες της ΠΓΕ από την ΕΑΠ στην β' φάση...

Επίσημη θέση για το περιστατικό της Παρασκευής στο παιχνίδι βόλεϊ των Κορασίδων, ανάμεσα σε γονέα αθλητριών της ομάδας και τον προπονητή του συλλόγου Κυριάκο Κοκόλα, πήρε σήμερα η ομάδα της ΠΓΕ με επίσημη ανακοίνωση της...

Τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισαν την απαγόρευση του εν λόγω γονέα στο γήπεδο μέχρι τέλος της περιόδου, όταν και θα επαναξεταστεί το θέμα...

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γ.Ε. θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Ε.Α.Π., τις αθλήτριες, τους γονείς, τους φιλάθλους και τους διαιτητές για την απαράδεκτη συμπεριφορά πατέρα αθλητριών του σωματείου μας, ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα που έγινε την Παρασκευή 16/5/2014 ανάμεσα στις ομάδες των Κορασίδων Ε.Α.Π. – Π.Γ.Ε. εξύβρισε με βαρύτατες φράσεις και απείλησε τον προπονητή της ομάδας μας κ. Κοκκόλα Κυριάκο. Η συμπεριφορά του αυτή πέραν του ότι είναι αντιαθλητική είναι χουλιγκανισμός, δεν δίνει καθόλου καλό παράδειγμα σε αθλήτριες μικρής ηλικίας, επιπλέον δε άπτεται και διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, είχε δε ως αποτέλεσμα τη λιποθυμία αθλήτριας από την ένταση, καθώς και φόβο σε όλη την ομάδα του σωματείου μας. Το Δ.Σ. καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές σε βάρος προπονητών, παραγόντων, αθλητών και αθλητριών τόσο του σωματείου μας αλλά και των υπολοίπων σωματείων.

Για το λόγο αυτό συγκάλεσε Δ.Σ. το Σάββατο 17/5/2014 και αποφάσισε την απαγόρευση εισόδου του εν λόγω γονέα στους αγώνες της ομάδος μας μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιόδου όπου και θα επανεξετασθεί το θέμα. Η απόφαση αυτή γνωστοποιήθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 41Δ παρ.19 του Ν.2725/1999.

Επίσης, θέλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ομάδος κ. Κοκκόλα Κυριάκο ο οποίος με το ήθος που τον διακρίνει κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει το έργο του παρά τα όσα αισχρά άκουγε τα οποία θα έκαναν και τον ψυχραιμότερο να αγανακτήσει και να αντιδράσει. Αντιθέτως, έχοντας το μυαλό στον αγώνα και στη διαφύλαξη των αθλητριών επέδειξε αξιοθαύμαστη συμπεριφορά».

11 Σχόλια

11 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ