ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Η... επίθεση θα' ρθει απ' το Αντίρριο (!!!)

Προπόνηση στο Αντίρριο για τους "κοκκινόμαυρους"

Αν η Αγυιά είναι το "κάστρο" της, το Αντίρριο έγινε το προπύργιο της "βασίλισσας" της Πάτρας, της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής.

Οι "ροσονέρι", άλλαξαν παραστάσεις και εικόνες, μεταφέρθηκαν όλοι στο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας και εκεί συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά "μάχη" υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και κυρίως του Χάρη Μπουρδανιώτη που δεν... χαρίζεται σε κανέναν.

Η ομάδα της ΠΓΕ, μόλις στην προπόνηση της βιώνει κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ομάδας, με άπαντες να δουλεύουν σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, κάτι που έχουν μέχρι τώρα είχε αποτυπωθεί λεκτικά και σιγά σιγά γίνεται πράξη.

Ο Άρης Αγγελόπουλος, παίζοντας... εντός έδρας, προσάρμοσε την προπόνηση στα μέτρα του, η παραλία του χωριού έγινε ο ιδανικός προορισμός για την προετοιμασία των "κοκκινόμαυρων" και η Παναχαϊκή βιώσε έστω και ετσι, πως είναι η προετοιμασία... μακρυά από την Πάτρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..

Στο Αντίρριο μεταφέρθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, που στην 3η ημέρα των προπονήσεων της, βρέθηκε στο γειτονικό ακρωτήρι.

Εκεί, ο Άρης Αγγελόπουλος και το επιτέλειο του, προσάρμοσαν την προπόνηση της "βασίλισσας" στις δυνατότητες του χωριού, με τις ασκήσεις να εμπλουτίζονται στην θάλασσα και τους παίκτες να ρίχνουν τόνους ιδρώτα στην παραλία του χωριού.

Για μια ακόμη ημέρα όλοι οι παίκτες (πλήν των Πεφάνη-Πολυχρονόπουλου που ακόμη αναζητούν λύση με τις επαγελματικές τους υποχρεώσεις) έδωσαν κανονικά το παρών, ενώ απουσίαζαν οι Βανταράκης-Βλαχοστάθης που εξασφάλισαν άδεια.

* Την Πέμπτη η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο κλειστό της ΠΓΕ…

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ