ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

«Διονυσό» και… δύο εκκρεμότητες

Με… «1 στα 3» συνεχίστηκαν οι υπογραφές της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, που σήμερα το πρωί συνέχισε την παρουσία των παικτών της για την φετινή χρονιά, αν και παρουσιάστηκαν κάποια… εμπόδια στην ολοκλήρωση των συμφωνιών.

Δύο από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας, οι Ανδρέας Πεφάνης και Ανδρέας Πολυχρονόπουλος, αν και έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν στην ΠΓΕ, αντιμετωπίζουν δυσκολία να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του τμήματος, λόγω των αυστηρών επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.

Έτσι, οι υπογραφές αναβλήθηκαν, μέχρι να βρεθεί λύση. Βέβαια, οι δύο παίκτες θα είναι κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και θα συνεχίσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Έτσι, ως παρουσίαση έμεινε ο Νίκος Διονυσόπουλος, ο Αχαιός πασαδόρος που τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται στην ομάδα, από τα τμήματα ακαδημιών και σε όλη την πορεία από την Γ’ Εθνική, στην Α2’ βόλεϊ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής συνεχίζει την παρουσίαση των παικτών της και το 4ο μέρος των ανακοινώσεων περιλαμβάνει τον Νίκο Διονυσόπουλο αλλά και δύο εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με τους Ανδρέα Πεφάνη και Ανδρέα Πολυχρονόπουλο. Οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες και από τους παλιότερους της ομάδας, αν και συμφώνησαν με την ομάδα, αντιμετωπίζουν δυσκολία να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του τμήματος, λόγω των αυστηρών επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.

Μάλιστα, η νέα «διοίκηση» της ομάδας ξεκίνησε κάποιες ενέργειες ώστε οι δύο παίκτες να μπορούν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις της «βασίλισσας» και ελπίζει να βρεθεί «χρυσή τομή» ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν με τα χρώματα της Παναχαϊκής…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ…
Νίκος Διονυσόπουλος: «Να χαρούμε την χρονιά»…
Ο πασαδόρος της ομάδας, προερχόμενος από τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου, πέρασε σήμερα για υπογραφή και φωτογράφιση ως επίσημα «ροσονέρι». Ο Νίκος Διονυσόπουλος μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας δήλωσε: «Να έχουμε καλή αρχή και να φτάσουμε ως το τέλος. Όλοι μαζί να χαρούμε την χρονιά, να έχουμε υγεία και καλή συνεργασία»…

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ