ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Γιόρτασαν "βασίλισσα" και χορηγοί...

Parousiasi_XORHGWN_Omadas_2013_14_Panaxaiki

Μια εκδήλωση-παρουσίαση των χορηγών και της ομάδας της Παναχαϊκής για τη σεζόν 2013-14, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μικρός Πρίγκηπας», όπου η Οικογένεια Ρουμελιώτη γιόρτασε μαζί με όσους στηρίζουν την προσπάθεια των "ροσονέρι" στην Α1' Βόλεϊ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου...

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ρούλα Στίγκα παρουσίασε τους χορηγούς, ένα βίντεο από τη περσινή και φετινή χρονιά είχε ετοιμαστεί και ακολούθησαν οι δηλώσεις των ανθρώπων του ΤΑΑ.

Η Αντιπρόεδρος Βάσω Καραντάσιου δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης εκφράζω δημόσια ευχαριστίες προς τους χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα. Τους θέλουμε δίπλα μας και στους αγώνες για να διαπιστώσουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι οι νίκες, αλλά ακόμη και στις ήττες θέλουμε ο κόσμος, οι υποστηρικτές μας, οι χορηγοί να απολαμβάνουν την προσπάθεια της ομάδας, που θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελέσματος και αντιπάλου».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ρουμελιώτης στη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε: «Ευχαριστώ τους χορηγούς, που σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουν την προσπάθεια της Παναχαϊκής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα στο πλευρό μας και μας δίνει ώθηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ειδικά τον πατέρα μου Κωνσταντίνο που με έχει στηρίξει όλα τα χρόνια σε ότι και εάν έκανα στο βόλεϊ. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη Αγγελόπουλο για ότι έχουμε ζήσει όλα τα χρόνια στον χώρο του φιλέ. Ευχαριστώ και όλους όσοι έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για την ομάδα βόλεϊ και εύχομαι από καρδιάς και στα άλλα τμήματα του Συλλόγου, την ομάδα ποδοσφαίρου και την ομάδα του μπάσκετ να πετύχουν τους στόχους τους και με τις διακρίσεις τους να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της Παναχαϊκής. Σε προσωπικό επίπεδο επιθυμώ πρώτα απ’ όλα να με βλέπετε σαν παίκτη και ως παίκτη να με κρίνεται».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών Τασία Μανωλοπούλου, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, οι επιχειρηματίες Κώστας Μπακαλάρος, Αλέξανδρος Καλλέργης, Νίκος Παπαλέξης, Ανδρέας Πλιάτσικας, Παναγιώτης Ασκούνης, Φίλιππας Καμίσης, Αλκιβιάδης Κωνσταντινίδης, Σάκης Διονυσόπουλος, Βαγγέλης Κούφης, Αιμιλιάνο Πανταζόπουλος, Θόδωρος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κωνσταντάτος, Τάκης Γουρδούπης, Θανάσης Μπυθούλκας, Βιβή Λουκοπούλου, Γιάννης Κόντης, Μάκης Κατής, Γιώργος Γκέκας, Μιχάλης Λυκούδης, Βασίλης Ζαφειρόπουλος από τον Απόλλωνα ο Άρης Μαμασιούλας κ.α.

Με επιστολή που απέστειλαν χαιρέτισαν την προσπάθεια της Παναχαϊκής και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος...

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ (Σεζόν 2013-14)...
OΠAΠ ΑΕ
NOVA SPORTS
ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΑΕ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ
JACOBS ΚΑΦΕΣ
GREEN CAMP
ΜΥΛΩΝΑΣ GRANDE ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
KOSTIKAS QUALITY MEAT
PILAVAS ΟΥΖΟ
ΜΠΕΛΕΧΑΣ ΤRANSFER
ΣΤΕΓΝΟ +
AVIS RENT A CAR
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ANΘΕΙΑΣ 228 ΠΑΤΡΑ
PORTO RIO
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΦΕ
COFFEE ISLAND
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΡΟΝΟΣ SUPER MARKET
DUR
ΔΡΙΖΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ
ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
POWERADE
ΤΟRRE TRANS «INTERNATIONAL MED FRIGO»
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΑΝΟΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ PHYSIQUE GYM
ΔΙΗΧΟ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ»
EMILIANO ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ & ΤΑ ΝΕΡΑ ΒΙΚΟΣ
Don Juan – ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΡΑΠΤΗΣ ΦΑΡΜAKEIO-OΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ
ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
ΟRO ANTICO ΚΑΦΕ
ΤΗΕ ΜΑRK – ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΘΩΜΑΣ KAYΣΙΜΑ
MAGNIFIKO ΚΑΦΕ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΤ-ΟΙΚΟ
ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ DAILY
DISCO ROOM
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ THΣ ΤΟΥΛΑΣ
Η ΠΛΑΤΕΙΑ
PIAZZA
FLOUSKOUNIS
ΘΡΑΚΑ
ΤΟ ΤΣΙΒΔΙ – ΜΕΖΕΔΟΠΟΛΕΙΟ
ΕΛΑΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΔIΔYΜΟΙ
AFTER 8
ΦΛΟΥΣΚΟΥΝΗΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΚΙSS FM
MARKA SPORT
SPORT FM
MOJO RADIO
PGEOLE.GR

19 Σχόλια

19 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ