ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Βάζουν πλάτη και... συνεχίζουν (!)

"Γέμισε" σήμερα το κλειστό με τους παίκτες της ΠΓΕ, που επέστρεψαν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας

Έστω και την τελευταία στιγμή, η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής μαζεύει και πάλι τα κομμάτια της, για να συνεχίσει την πορεία της και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στην φετινή Α2'. Έτσι, χθες το απόγευμα κανείς δεν γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι με κάποιους παίκτες, οι οποίοι απείχαν. Τελικά, το βράδυ στα γραφεία της ΠΓΕ, βρέθηκαν οι Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Μάριος Μανούκος, Φώτης Μούρτζης κα Κυριάκος Κοκόλας, οι οποίοι -ως αντιπρόσωποι της ανδρικής ομάδας- συνομίλησαν με το Δ.Σ., συζητήθηκαν τα θέματα που ταλανίζουν την ομάδα και δόθηκαν εξηγήσεις για την συνολική κατάσταση της Παναχαϊκής.

Χωρίς κάτι χειροπιαστό, οι παίκτες της "βασίλισσας" συμφώνησαν να επιστρέψουν κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας και να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Άλλωστε από την αρχή της χρονιάς, ήταν μόνοι τους και αγωνίζονταν για την φανέλα, το όνομα τους και τον κόσμο.

Η συνέχεια δύσκολη. Το Σάββατο η αγωνιστική δράση της Α2' επανέρχεται και το πρόγραμμα λέει "Μεταμόρφωση". Και με όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ο Άρης Αγγελόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να "πονοκεφαλιάζει" ευχάριστα. Σήμερα, στην προπόνηση οι ρυθμοί ανέβηκαν και σίγουρα οι περισσότεροι περιμένουν το ματς του Σαββάτου με το μάτι τους να... γυαλίζει.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής...

----------------------------------------------- 
Έγινε την Τετάρτη το βραδυ συναντηση του Δ.Σ της ΠΓΕ με την αντιπροσωπεια των παικτων της ανδρικης ομαδος βολλευ.

Από την πλευρα των αθλητων οι εκπροσωποι τους Παναγιωτης Ρουμελιωτης, Μενιος Ρουμελιωτης, Μαριος Μανουκος, Φωτης Μουρτζης κα Κυριακος Κοκκολας εξεθεσαν λεπτομερως τα προβληματα που αντιμετωπιζουν ως αθλητες και ζητησαν την επιλυση οσων περισσοτερων γινεται.

Από την πλευρα της Διοικησης εγινε αναλυση των σοβαρων οικονομικων προβληματων που αντιμετωπιζει το σωματειο εξ αιτιας της μη εισπραξης τοσο από την Πολιτεια οσο και από την ΠΑΕ των εσοδων που ειχαν προβλεφθει πριν την εναρξη της περιόδου.

Οι αθλητες αντεληφθησαν το μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζει η διοικηση και δεχθηκαν να συνεχισουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους, παρα το γεγονος ότι δεν εχουν οικονομικα καλυφθει.

Το ΔΣ της ΠΓΕ αισθανεται την υποχρεωση να συγχαρει τους αθλητες για την σταση τους αυτή, και επισημαινει ότι σπανιζουν τετοιες συμπεριφορες τις μερες που ζουμε, γεγονος που δειχνει το πολύ μεγαλο ηθος και την μεγαλη αγαπη που εχουν οι αθλητες για την ΠΓΕ και το αθλημα .

Η Διοικηση υποσχεται ότι στα πλαισια των δυνατοτητων της και της τρεχουσας οικονομικης συγκυριας, θα κανει ο,τι είναι δυνατον για να ανταμειψει την γενναια σταση αυτων των αθλητων που παρα τις αντιξοότητες εχουν κρατησει την ομαδα σε πρωταγωνιστικη θεση στο πρωταθλημα της Α2.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
----------------------------------------------- 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
Σάββατο 3.3.12 (7μ.μ.)...
Κλ. "Α. Νικολαϊδης" (6μ.μ.): Επίκουρος - Οδυσσέας Αμ. (Μπέλλος – Γεωργιάδης Κ.)
Κλ. Ν. Σμύρνης (6μ.μ.): Μίλωνας - Παλλήνη (Βουδούρης – Τσιμπινός)
Κλ. Κυψέλης: Πανελλήνιος - Ορεστιάδα (Ονόπας – Μάλφας)
Κλ. Μεταμόρφωσης: Μεταμόρφωση - Παναχαϊκή (Φραγκάκης – Προκοπίου)
Κλ. Β.Α.Κ.: Ταταύλα - Νίκη Αιγινίου (Νικολόπουλος – Κολτσίδας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)…
1.Νίκη Αιγινίου 33 (38-14)
2.Μίλωνας 30 (33-19)
————————————
3.Πανελλήνιος 27 (34-24)
-.Μεταμόρφωση 26 (31-21)
5.Οδυσσέας Αμ. 25 (31-24)
-.Παναχαϊκή 25 (30-25)
7.ΣΠΑ Καρδίτσας 22 (29-25)
-.Ορεστιάδα 22 (26-25)
9.Παλλήνη 18 (25-27)
10.Ταταύλα 16 (21-30)
————————————
11.Επίκουρος 5 (14-37)
12.Κόροιβος Αμ. -63 (0-66)
* O Eπίκουρος έχει -3

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ