ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

ΑΦΜ, Αγυιά και ΤΑΠ…

Τρελοί πανηγυρισμοί στην Αγυιά για την... κατά 99% άνοδο στην Α1'

Τρελοί πανηγυρισμοί στην Αγυιά για την... κατά 99% άνοδο στην Α1'

Απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συγχώνευση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, εξέδωσε πριν από λίγο η «κοκκινόμαυρη» ομάδα, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και δημιουργίας εντυπώσεων για τους Υπερπρωταθλητές της φετινής Α2’…

Η προσπάθεια της δημιουργίας του ΤΑΠ και η οργάνωση μιας ομάδας χωρίς προβλήματα -οικονομικό, οργανωτικό κ.ο.κ-, όσο αυτό είναι δυνατόν, είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούν αυτή τη στιγμή στους «ροσονέρι», που αναζητούν φόρμουλα για την καλύτερη λύση ενόψει της νέας χρονιάς.

Με το πρόβλημα του ΑΦΜ να προβληματίζει, την Αγυιά έτοιμη για «αλλαγές» και την ομάδα να ετοιμάζεται αθόρυβα αγωνιστικά, η Παναχαϊκή συνεχίζει το έργο της, που αναμένετε να είναι δύσκολο

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους του συλλόγου, ότι η Παναχαϊκή, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το όνομα, το σήμα και τα χρώματα της ιστορική μας ομάδας.

Όλοι μας προετοιμαζόμαστε για την παρθενική μας συμμετοχή στην «Volley-League» και σε αυτό θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και άρτιοι γίνεται.

Προχωράμε μαζί με την Ερασιτεχνική, αφού άσχετα με τις διαφωνίες και τα εμπόδια, αυτή είναι η «μητέρα» του σωματείου. Εμείς βάζουμε τελεία στα παλιά και ξεκινάμε κάτι νέο, όπως είναι η δημιουργία του ΤΑΠ.

Το αν για το καλό της ομάδας χρησιμοποιήσουμε το ΑΦΜ της ΠΓΕ ή κάποιο άλλο, είναι δευτερεύον θέμα και δεν πρέπει να απασχολεί-αποπροσανατολίζει τον κόσμο της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες, θα βάλουμε κάτω όλα όσα μπορεί να δυσκολέψουν την προσπάθεια μας, όπως οι οφειλές του παρελθόντος και θα προσπαθήσουμε να τις τακτοποιήσουμε.

Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την διεξαγωγή των αγώνων στην Αγυιά, που είναι το «σπίτι» μας και σε αυτό το πλάνο, θα βελτιώσουμε το γήπεδο 100%, ώστε αυτό να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της «Volley league». Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για να δημιουργηθούν νέες θέσεις, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα της Αγυιάς και να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου…»

3 Σχόλια

3 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ