ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

"Έκλεισαν" 4, τέλος ο Βλαχοστάθης (!!!)

Ermis_Panaxa_Blaxostathis

Την αιφνίδια ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας με τον κορυφαίο κεντρικό της Πάτρας και της Παναχαϊκής Σωτήρη Βλαχοστάθη ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ των "ροσονέρι"...

Με πρωϊνή ανακοίνωση, οι ιθύνοντες του ΤΑΑ, ενημέρωσαν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Στάθη Ντονά, και τους τρεις Ρουμελιωταίους (Νίκο, Πάνο, Μένιο), αλλά ανακοίνωσαν προκαλώντας έκπληξη την αποχώρηση ενός εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας λόγω απόκλισης στο οικονομικό...

Στα υπόλοιπα νέα, Πεφάνης και Μαυραγάνης είναι κοντά στην υπογραφή νέων συμβολαίων, οικονομική απόσταση με Αγγελόπουλο-Αχιλλεόπουλο που θα απαντήσουν την Δευτέρα.

Τέλος, ανακοινώθηκε πως ήδη έχουν πωληθεί 200 εισιτήρια διαρκείας, με το γηπεδικό να οριστικοποιείται έως την Τετάρτη...

Αναλυτικά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

        Το Τ.Α.Α. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τους αθλητές Ευστάθιο Ντονά, Νίκο Ρουμελιώτη, Μένιο Ρουμελιώτη & Παναγιώτη Ρουμελιώτη οι οποίοι υπέγραψαν με την ομάδα μας συμβόλαια διετούς διάρκειας .

        Πολύ κοντά στην παραμονή τους επίσης στην ομάδα βρίσκονται οι αθλητές Ανδρέας Πεφάνης & Νίκος Μαυραγάνης, ενώ απόσταση στο οικονομικό υπάρχει με τους αθλητές Νίκο Αγγελόπουλο & Γιάννη Αχιλλεόπουλο με το Τ.Α.Α. να περιμένει την τελική του απάντηση μέχρι Δευτέρα .

        Επίσης παρελθόν  αποτελεί ο αθλητής Σωτήρης Βλαχοστάθης με τον οποίο υπήρξε διαφορά στο οικονομικό ικανή να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Το Τ.Α.Α. Παναχαϊκή τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα & του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του με την πόρτα της  ομάδας να παραμένει ανοιχτή για αυτόν όπως και για όλα τα Πατρινόπουλα .

        Τέλος με χαρά ανακοινώνουμε πως παρ’ ότι δεν έχει κλείσει το θέμα του γηπέδου για την ομάδα μας (κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη) τα διαρκείας ξεπέρασαν τα 200 χωρίς να υπολογίζονται τα συνδεσμιακά εισιτήρια.

19 Σχόλια

19 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ