ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πυρετώδεις ρυθμοί για το "Gala"...

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την επιτυχία του "5th GALA BOXING" που θα πραγματοποιηθεί 25 Μαρτίου 2012 στο γήπεδο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, με την διοίκηση της ομάδος και τον προπονητή της Νίκο Πλέα να προσπαθούν να ετοιμάσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για άλλη μια γιορτή της πυγμαχίας στην Πάτρα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την τοπική επιτροπή Ν.Δ. Ελλάδος.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ΠΓΕ με ώρα έναρξης 6.30 μ.μ., όπου οι Πατρινοί πυγμάχοι από την Παναχαϊκή, την ΕΑΠ και την ΠΥΓΜΗ θα αντιμετωπίσουν αθλητές από όλη την Ελλάδα με τον συντελεστή δυσκολίας να ανεβαίνει στα ύψη, αφού όλοι όσοι λάβουν μέρος θεωρούνται από τους καλύτερους στην κατηγορία τους έχοντας ανάλογες διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.

Από τα πιο δυνατά παιχνίδια της βραδιάς αναμένετε να είναι αυτό μεταξύ του Άγγελου Μπέη vs. Μάκη Στάθη στην κατηγορία των 75 κιλών όπου και οι δύο μποξέρ χαρακτηρίζονται για το δυναμικό τους στιλ.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι του πρωταθλητή της ΠαναχαϊκήςΓιώργου Γεωργόπουλου απέναντι στον Αλέξανδρο Στρέλτσοφ στην κατηγορία των 91 κιλών.

Ένα από τα θεαματικά παιχνίδια της βραδιάς αναμένεται να είναι και το παιχνίδι του Χρήστου Καφρίτσα (ΠΓΕ) απέναντι στον Χρήστο Μιχαλόπουλο της (ΑΕΚ) με τους δυο πυγμάχους να αγωνίζονται στην κατηγορία των 64 κιλών.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες μεταξύ των...

Ανι Μετάϊ (ΕΑΠ) - Φούκας Ιωάννης (ΑΕΚ)
Γασπαρινάτος Νίκος (ΠΓΕ) - Μπακανδρίτσος Κώστας (ΑΕΚ)
Σπύρου Χρήστος (ΠΓΕ) - Ζωγράφου Γιώργιος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Κότσιφας Αθανάσιος (ΕΑΠ) - Μανδουραράκης Πέτρος (Εθνικός)
Αλεξανδρόπουλος Παύλος (ΠΥΓΜΗ) - Κάνδιας Ιωάννης (ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
Πετρόπουλος Ιωάννης (Εθνικός) - Χαρίσης Γιώργος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Μάνου Σπύρος (ΠΓΕ) - Ματθαίος Αγοράς (Εθνικός)

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες αναμένετε να έχουν και οι συναντήσεις στις γυναίκες, όπου οι Πατρινές αμαζόνες Φωτεινή Πλέα και Καρίνα Σμαγκούλοβα θα αντιμετωπίσουν τις Μαρία Παπαδοπούλου και Μιχαέλα Λαγουδάκη μπροστά σε ένα κοινό που ενθουσιάζετε και επιβραβεύει την γυναικεία πυγμαχία, όπου τα δείγματα κατά το παρελθόν αν μη τι άλλο είναι θετικά .

Την παρουσίαση των αγώνων έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά ο γνωστός φίλος της πυγμαχίας Θανάσης Τσέρης.

Επίσης κατά την διάρκεια των αγώνων ευχάριστη νότα με τα μουσικό χορευτικά τους θα δώσει η χορευτική ομάδα της Νατάσσας Γεωργιάδου "DESAFIO REGGAETON GROUP"...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ