ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αθανασοπούλου στο "No Limits"

Μια ακόμη σπουδαία στιγμή στην καριέρα της και το πλούσιο βιογραφικό της αναμένετε να προσθέσει η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ελλάδας στην Πυγμαχία, Χριστίνα Αθανασοπούλου, που στις 11 φεβρουαρίου 2012, στο "Δ. Τόφαλος",  θα συμμετάσχει στην 17η διοργάνωση της τηλεοπτικής εταιρίας παραγωγής μαχητών "No Limits", που έρχεται στην Πάτρα, για ένα μοναδικό σόου.

Η διοργάνωση αυτή, είναι αφιερωμένη στον Πατρινό Πανελληνιονίκη Τάσο "stolen dreams" Μπερδέση, που θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Τυνήσιο καταξιωμένο πυγμάχο Bessem "black panther" Belkir.

Ο τίτλος όπως καταλαβαίνετε, προέρχεται από τις δικαστικές περιπέτειες του Τάσου βασισμένες σε σαθρές κατηγορίες όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο που αθώωσε τον μεγάλο πρωταθλητή του στέρησαν το αναμφισβήτητο δικαίωμα συμμετοχής του σε δύο Ολυμπιάδες του Πεκίνου και Λονδίνου.

Πλέον θα διεκδικήσει ξανά τα όνειρά του μέσα από τη μεγαλύτερη διοργάνωση στη χώρα μας και σύντομα στις επαγγελματικές αρένες του εξωτερικού με την συνδρομή και της κα. Μπιτάκου που μέσω της ιστορίας του Τάσου ενός πρωταθλητή που δεν έπαψε λεπτό να πιστεύει στον στόχο του , ενισχύει το μήνυμά του θεσμού πως "η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια".

Όσον αφορά την αθλήτρια της Παναχαϊκής, τη Χριστίνα "red black queen" Αθανασοπούλου, θα αγωνιστεί κόντρα στην πρωταθλήτρια από τη Μάνη , Κάλλια "princess of mani" Κουρούνη, σε μια πυγμαχνική μάχη που αναμένετε με ενδιαφέρον...

Να θυμίσουμε, πως η Αθανασοπούλου, πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκε στην Σερβία για να αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά, όπου "έπεσε" πάλι θύμα των δημοσίων σχέσεων και των συμφερόντων, αφού οι διοργανωτές, έδωσαν τη νίκη στην Ρωσίδα αντίπαλο της με 5-4 στα σημεία...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ