ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 2-1: Υποδεχτείτε την ΥΠΕΡπρωταθλήτρια!

Δεν τη χωράει η Γ' εθνική κι αυτό φαίνεται! Και πολύς ήταν ο ένας χρόνος μακριά από τις εθνικές κατηγορίες για την Παναχαϊκή, η οποία το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Ρουφ στην Αγυιά, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και πλέον είναι και με τη... "βούλα" υπερπρωταθλήτρια της Γ' εθνικής!

Η πέμπτη διαδοχική νίκη της Παναχαϊκής στα μπαράζ ανόδου, έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του πρώτου της σκόρερ, Λόρι Κέρι, ο οποίος για ακόμα ένα ματς "έλαμψε" με τα κοκκινόμαυρα. Οι βάσεις τέθηκαν από νωρίς και μόλις στο 7' με αριστερό πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Μπουρλάκη από τα αριστερά, ο 31χρονος φορ έδωσε προβάδισμα βραχείας κεφαλής στους "ροσονέρι". Καθ' όλη τη διάρκεια το πρώτου 45λέπτου η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή, χωρίς να καταφέρει όμως να τη μετουσιώσει σε δεύτερο τέρμα.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως είχαν... "παλμό", απειλώντας στο 53' με τον Κολοβούρη να λέει "όχι" -και μάλιστα δύο φορές- σε τετ-α-τετ και προβολή του Φιλιμέγκα. Τρία λεπτά αργότερα η Αγυιά... "πάγωσε", όταν είδε τον Οικονομόπουλο να σημαδεύει με το κεφάλι τη ρίζα του δοκαριού, του πορτιέρο της Παναχαϊκής, με τη μπάλα να εξοστρακίζεται στα πλάγια. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΠΑΟ Ρουφ να βρίσκει μερικούς χώρους και να κυκλοφορεί τη μπάλα στο αντίπαλο μισό, χωρίς να απειλήσει όμως τους "κοκκινόμαυρους".

Ο Κέρι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη! Στο 83' αφού συνδυάστηκε ονειρικά με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, έστειλε μέσα από την περιοχή τη μπάλα στα δίχτυα του Κουνάδη "κλειδώνοντας" τους 3 βαθμούς και παράλληλα την πρωτιά στα πλέι-οφ ανόδου της Γ' εθνικής. Το γκολ του Καλλέργη το οποίο ήρθε 2' αργότερα (85') και ο ΠΑΟ Ρουφ μείωσε σε 2-1, δεν ανέτρεψε το σκηνικό, με την Αγυιά να "φλέγεται" και να... φορά τα γιορτινά της έπειτα από πολύ καιρό.

Ας ελπίσουμε να ήταν μόνο η αρχή...

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την Παναχαϊκή τη φετινή σεζόν το παιχνίδι κόντρα στην Προοδευτική εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική των μπαράζ (Σάββατο, 11/6 - 17:30)!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

Γκολ: 7', 83' Κέρι / 85' Καλλέργης

Οι συνθέσεις...
Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρπαθάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Κέρι (92' Στασινόπουλος), Χαντί (58' Τεγούσης), Λιμάτσι (46' Καρακλάιτς), Μπουρλάκης (88' Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος...
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ι. Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Ζάχι (79' Θεοδώρου), Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Αλεξίου (79' Λαθούρης), Νιτσάκης, Φιλιμέγκας (58' Ψυχογιός), Μάντζιος, Καλλέργης, Στεφάνοβιτς (38' Νατζιόπουλος)...

Διαιτητής: Μπουτσίκος (ΣΔΠ Μακεδονίας)...
Βοηθοί: Αγγελόπουλος - Χατζηβασιλείου (ΣΔΠ Μακεδονίας)
...
4ος: Κεφίλης (ΣΔΠ Κορινθίας)...

Κίτρινες: 20' Τσακμάκης / 29' Νιτσάκης, 64' Οικονομόπουλος
Κόρνερ: 2-5 (2-0 ημιχρ. / 0-5 β' ημιχρ.)...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ