ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1: "Βύθισε" τη Ναυαρχίδα του Λεπάντο

Μεστή εμφάνιση από την Παναχαϊκή, που «απέδρασε» με το «διπλό» (1-0) από τη γειτονική Ναύπακτο, στο ματς κόντρα στον τοπικό Ναυπακτιακό Αστέρα για την 20η (εξ αναβολής) αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Με σκόρερ τον Αλεξόπουλο, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταγωνίστησε, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, έφθασε ακόμα πιο κοντά στο στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο Τηλυκράτη Λευκάδας, έχοντας παίξει βέβαια ένα ματς περισσότερο.

Η Παναχαϊκή μπήκε αρκετά συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της και με «πρώτο… βιολί» τον Αλεξόπουλο πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 16’ ο Μπουρλάκης έβγαλε τη βαθιά μπαλιά με τον επιθετικό της Παναχαϊκής να προσπερνά στο σπριντ τον Λίτσο και να πλασάρει στη δεξιά γωνία του Μένιου για το 0-1! Στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου μέρους το ματς πήρε… «φωτιά» με αμφότερες τις ομάδες να χάνουν μεγάλες ευβκαιρίες. Αρχικά στο 42’, ο Κωνσταντακόπουλος έστειλε εξ επαφής τη μπάλα άουτ, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπουρλάκη από τα αριστερά και την κεφαλιά του Αλεξόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Τσακμάκης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Λίτσου, στο 44’. Το αποκορύφωμα όμως ήταν το δοκάρι του Κέρι στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου, μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό με τον Καρακλάιτς.

Η μεγαλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 49′, όταν η Παναχαϊκή «άγγιξε» το 0-2, με τον Λιποράσε να πιάνει το μονοκόμματο αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά από σέντρα του Μπουρλάκη από τα δεξιά. Η μπάλα, όμως δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μένιου! Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το παιχνίδι κύλησε χωρίς μεγάλες φάσεις, με την Παναχαϊκή σε γενικές γραμμές να έχει τον έλεγχο, πάρα το «εύθραυστο» προβάδισμα με 1-0. Ο Ναυπακτιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να «απειλήσει» ελάχιστα τους Αχαιούς με δύο κεφαλιές οι οποίες κατέληξαν άουτ. Πρώτα ο Μαχαίρας στο 65’, μετά από γέμισμα του Νιφορόπουλου και έπειτα ο Καψάσκι στο 74', από σέντρα του Μαχαίρα, δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Κολοβούρη.

Με τον τρόπο αυτόν, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της 1ης θέσης η οποία όχι μόνο θα της χαρίσει την «κούπα» του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ έθνικής, αλλά θα της δώσει και την ευκαιρία να συμμετάσχει στα πλέι-οφ ανόδου στη Superleague 2.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE...

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Γκολ: 16’ Αλεξόπουλος...

Οι συνθέσεις...
Ναυπακτιακός Αστέρας (Ι. Νταλακούρας): Μένιος, Αργυρόπουλος (80’ Πατρώνης), Μπατσής, Ναουμίδης, Λίτσος (63’ Καζανάς), Μαχαίρας ©, Κοντογιάννης, Γιαννόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Σαμπατάκος (63’ Καψάσκι) , Νιφορόπουλος.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης ©, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης,  Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (74’ Χαντί), Κέρι (83’ Κυβελίδης), Αλεξόπουλος (94’ Γούλας).

Διαιτητής: Τσατσούλης (ΣΔΠ Αθηνών)...
Βοηθοί: Μητροφάνης - Μαραθωνίτης (ΣΔΠ Κορίνθου)...
Κίτρινες: 61’ Μπατσής, 91’ Βουκομάνοβιτς / 71’ Τεγούσης...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ