ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Συνάντηση με τους προπονητές της Α' ΕΠΣΑ (!!!)

pita_npnf_katsou

Κινήσεις που δείχνουν το όραμα των "κοκκινόμαυρων" και σίγουρα γεμίζουν με χαμόγελα τους φίλους της ομάδας είναι αυτές που γίνονται από την Συμμαχία και η ανακοίνωση της συνάντησης του Τεχνικού Διευθυντή Κώστα Κατσουράνη με τους προπονητές όλων των ομάδων της Α' Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πατρών την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου, σίγουρα δείχνει έναν δρόμο προς ένδοξες μέρες..

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τα σωματεία της ΕΠΣΑ να μην είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την Παναχαϊκή, οπότε η προθεση της "βασίλισσας" να συνεργαστεί με ΟΛΟΥΣ για να αναδειχτούν τα ταλέντα της περιοχής, μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποφέρει για τον τρόπο που κινείτε πλέον η υπεραιωνόβια ομάδα της πόλης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΠΑΤΡΩΝ
Με τους προπονητές όλων των ομάδων της Α' Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πατρών θα συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 μ.μ. ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ευρύτερη συνεργασία της Παναχαϊκής με όλα τα Σωματεία στην κατεύθυνση ανάδειξης νέων ταλέντων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Στη συνάντηση, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου της Αγυιάς, θα δώσουν επίσης το παρών ο Προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» Τάκης Κυριακόπουλος ενώ θα κληθούν να συμμετέχουν και οι Ενωσιακοί Προπονητές υπεύθυνοι των Μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Πατρών Γιάννης Ψαρράς και Φώτης Φοής.

3 Σχόλια

3 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ