ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Κόντρα στις... καταστάσεις

ergotelis_panaxa
Βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στα 5 τελευταία ματς, μετρά μόλις 1 νίκη στην Πάτρα και 4 ήττες εκτός έδρας, ενώ την Τετάρτη 6/1, υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών  (3 μ.μ., γήπεδο Παναχαϊκής), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της "Football league", με πολλές απουσίες...

Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν πως η "βασίλισσα", μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει κόντρα στους "πράσινους" από τα Ψαχνά. Η προετοιμασία της Πατρινής ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και εκτός αποστολής θα είναι οι Γκούρτσας (τραυματίας), Παμπόε (επίσης τραυματίας) και Καραμανλής (τιμωρημένος), ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Δημήτρης Κοιλιάρας λόγω της εμπλοκής της μπλε κάρτας του.

Ειδικά κόντρα στην ομάδα της Εύβοιας, που είναι στην βαθμολογία και αήττητη από την 4η αγωνιστική (!!!), τα πράγματα δεν είναι απλά και ο Κούτσης θα πρέπει να βασιστεί στους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές τους.

Μια πιθανή 11άδα για το αυριανό ματς είναι: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοιλιάρας, Σαλαμαστράκης, Κοκκίνης, Βοσκόπουλος, Φατιόν, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Ν' Τζιοντό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ηρακλής Ψαχνών, ήρθε στην Αχαΐα, προπονήθηκε στο Λιμνοχώρι και στην αποστολή του συμπεριλαμβάνονται οι: Γ. Σικαλιάς, Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης, Μπακομήτρος, Δήμου, Λιόσης, Ρούτσης, Μπαράνκος, Σεοταχούλ, Ογιαρμπίντε, Σέγκος, Ντελέκος, Α. Σικαλιάς, Πλάτανος, Λαμπρόπουλος, Αμέντολα.

* Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 10, 15 και 2 ευρώ (μαθητικά, φοιτητικά).

* Ο Άγγελος Ευαγγέλου της ΕΠΣ Αθηνών θα σφυρίξει το ματς Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών, με βοηθούς του τους κ.κ. Κουντουρέλη και Δόση, επίσης της ΕΠΣ Αθήνας. 4ος θα είναι ο Ανούσος από τη Σπάρτη. Παρατηρητής διαιτησίας ο Κρεμαστιώτης από την Αργολίδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (20ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ...
Τετάρτη 06.01.13...

Λάρισα-Δόξα: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
Παναχαϊκη-Ηρακλής Ψαχνών: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Φωκικός-Καλλιθέα: Χατζής (Δυτ. Αττικής)
Θρασύβουλος-Εργοτέλης: Βράκας (Ευβοίας)
Βύζας -Πανσερραϊκός: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Καβάλα-Α. Επανομής: Βουράνης (Λέσβου)
Εθνικός Γαζώρου-Απόλλων: Κιοτζένης (Καβάλας)
Καλλονή-Αν. Γιαννιτσών: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Παναιτωλικός-Πιερικός: Μπόρτζαρης (Αχαϊας)
Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου: Σελίμος (Λακωνίας)
* Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ