ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η Παναχαϊκή αγωνίζεται στα Χανιά σε ένα πολύ δύσκολο ματς με τα Χανιά για το πρωτάθλημα της Super League 2 και την 19η αγωνιστική...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εκ προοιμίου η αποστολή στο Μάλεμε ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη. Κόντρα στα Χανιά που φλερτάρουν με την άνοδο, η Παναχαϊκή ταξίδεψε για να παίξει όσο καλύτερα μπορούσε και αν και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους, τελικά ηττήθηκε με 2-1, στην 19η αγωνιστική της Super League 2…
Με τον Οφρυδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, τον Κώστα Καπούταγλη σε μεγάλη μέρα και κυρίως… την φρεσκάδα και την ανανέωση στα πρόσωπα τους, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν «κλειδώσει» τους Μυτίδη και Ανάκογλου, το ματς κύλησε με τη μπάλα να περνάει… την περισσότερη ώρα στην περιοχή των Αχαιών.
Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους Αχαιούς όχι απλά να κοντράρουν στα ίσα και να προσπαθήσουν να δουν στα μάτια την ομάδα του Βοσνιάδη, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης σε 2 κόρνερ, έφεραν τα 2 γκολ της νίκης των Χανίων. Αρχικά στο 4’ με την προβολή του Κάσσου και την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Καπούταγλη. Μετά από αυτό και με τις φάσεις να μην σταματούν, η Παναχαϊκή ισοφάρισε όταν σε κούρσα του Κυνηγόπουλου από δεξιά και σπάσιμο στον Μαυριά που σκόραρε για ακόμη ένα ματς και έκανε το 1-1 στο 15’. 
Και αν δεν κατάφερναν οι νησιώτες να σκοράρουν στο 41’ με τον Γιάκο, ίσως να μιλούσαμε για άλλο ματς, μετά το ημίχρονο.
Μετά από αυτή την ήττα, η 6η θέση (σ.σ. που ΜΟΝΟ μαθηματικά ακόμη υπάρχει σαν επιλογή) απομακρύνθηκε στους 5 πόντους και εκεί είναι ο Απόλλων Λάρισας, ενώ ο Εργοτέλης είναι στο +3 από τους «ροσονέρι». Το καλό είναι ότι ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στην Αγυιά, την επόμενη Κυριακή στην Αγυιά, στην 20η αγωνιστική, σε ένα ματς που θα είναι ακόμη καλύτερη ευκαιρία για τεστ και δοκιμές.

Το "PgeOle" σας μεταφέρει τις πληροφορίες από το ματς...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ