ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Τ.Ε.: Απολογισμό με... καρφιά

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση στην λύση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Παναχαϊκή μέσω ενός μίνι απολογισμού πραγματοποίησε η τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας...

Με συγκεκριμένα κομμάτια από την εποχή της Συμμαχίας και του Κώστα Κατσουράνη μέχρι και το σήμερα, οι άνθρωποι που συγκροτούν την Τ.Ε. και ανέλαβαν την λειτουργία των τμημάτων "Κ" της Παναχαϊκής, αναφέρθηκαν σε όσα συνέβησαν, με πολύ ενδιαφέρον στο πως εξελίχθηκαν και φτάσανε στην λύση της συνεργασίας με την "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
"Η τεχνική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Αχαϊας συστήθηκε και λειτουργεί με την έναρξη των διαδικασιών του τελευταίου Δ.Σ. της Ένωσης μας. Είναι μια ανοικτή επιτροπή προς όλους όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Ο πυρήνας της αποτελείται από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης μας και η προσέγγιση της είναι αναπτυξιακή.

Οι πρώτες εργασίες της ήταν ένας φάκελος που παρέδωσε στον κ. Κατσουρανη και τους μέτοχους για την ανάπτυξη των ακαδημιών. Ακολούθησαν συναντήσεις ενθουσιασμού από την μεριά του κ. Κατσουράνη, οι οποίες δεν οδήγησαν κάπου παρά μόνο στην απόκτηση των παικτών που θα στελέχωναν την ομάδα. Κατά τα άλλα, αγνοήθηκαν οι προτάσεις με αποτέλεσμα την κατασπατάληση κεφαλαίων των μετόχων με όχι ανάλογα αποτελέσματα. Η αίσθηση της τεχνικής επιτροπής πάντως, ήταν ότι επρόκειτο για ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου.

Με την αλλαγή της διοίκησης άρχισε εκ νέου η προσπάθεια παρουσιάσεων στην ΠΑΕ, γιατί η πίστη μας είναι ότι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας περνά από την κορυφαία ομάδα της. Γρήγορα αντιληφθήκαμε, ότι αυτοί οι άνθρωποι θα στήριζαν την προσπάθεια μας συγκρίνοντας τα κόστη των παρελθόντων ετών – τα οποία παρέλαβαν – με τον συνολικό προϋπολογισμό που εμείς προτείναμε.

Άλλα σχεδίασαν, άλλα τους προέκυψαν. Αναλαμβάνουμε και εμείς την ευθύνη για την μη σωστή εκτίμηση της αρχικής κατάστασης. Η επιθυμία μας παραμένει στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του αθλήματος με συνέπεια στις αρχές μας και τους εμπλεκόμενους γονείς και αθλητές. Για λόγους που έχουν συζητηθεί και αναλυθεί, και αφορούν οικονομικά προβλήματα και διαφορά φιλοσοφίας, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με την ΠΑΕ Παναχαϊκή όσον αφορά το πλάνο της Κ19 και Κ17. Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην διοίκηση της ΠΑΕ και στον καινούριο προπονητή, Κ. Σπυρόπουλο".

Αθανασίου Κυριάκος
Αργυρόπουλος Δημήτρης
Κουνάβης Ηλίας
Μοσχόπουλος Χρήστος
Παπαγιαννόπουλος Ντίνος
Παρασκευόπουλος Νίκος
Πλέγας Νίκος
Σταθόπουλος Ανδρέας

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ