ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Το 61ο Δημοτικό παίζει "μπάλα"...!!!

61o_Dimotiko_Patrwn_Katsouranis

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε η Παναχαϊκή Συμμαχία, που στο πλαίσιο της ταύτισης της πόλης με την ομάδα και την δημιουργία νέων φιλάθλων, προγραμμάτισε μαζί με τους παίκτες της Παναχαϊκής κόντρα στον Αιολικό, να μπουν στη θέση των "ball boy" 25 μαθητές από το 61ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας...!!!

Έτσι ξεκινάει να γίνεται πράξη η πρόθεση του Κώστα Κατσουράνη και των υπολοίπων διοικούντων για δημιουργία ΝΕΩΝ οπαδών της "βασίλισσας", σε μια προσπάθεια η πόλη να γίνει "ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ", όπως λέει και το χαρακτηριστικό σλόγκαν της ομάδας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 61ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΥ!
Είκοσι πέντε μικροί μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών θα είναι οι συνοδοί των ποδοσφαιριστών κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, στον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Αιολικό που θα γίνει στο Στάδιο της Αγυιάς (13.00 μ.μ.)

Από δω και στο εξής σε κάθε εντός έδρας αγώνα των «κοκκινόμαυρων» παιδιά από διαφορετικά Σχολεία κάθε φορά, θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο ενώ στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τον αγώνα από ειδικό σημείο της εξέδρας συντροφιά με τους γονείς τους οι οποίοι επίσης θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν εισόδου.

Με τον τρόπο αυτό η Παναχαϊκή δεν εγκαινιάζει μόνο έναν νέο τρόπο ταύτισης των λιλιπούτειων φιλάθλων της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα, αλλά φέρνει κοντά στην αγαπημένη μας Παναχαϊκή τη νέα γενιά φιλάθλων!  

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ