ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Σ. Τσιώλης: «Στο χέρι μας η άνοδος»...

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά την άφιξη του στην Πάτρα ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής, Σάκης Τσιώλης, που θα είναι ο διάδοχος του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο των «ροσονέρι». Εκεί μίλησε για το όραμα της Παναχαϊκής και η δυναμική της αλλά και τον λόγο της έλευσης του στην Πάτρα...

«Μετά από αρκετά χρόνια ξανά εδώ, και χαίρομαι ιδιαίτερα. Ευχαριστώ τον κύριο Δρόσο αυτές μέρες γνώρισα έναν άνθρωπο με πολύ πάθος και μεγάλη διάθεση για την Παναχαϊκή, προσπάθησε  σε αυτές τις δύο συναντήσεις να μου πει για το όραμα και την προοπτική, το πλάνο αυτής της ομάδας.
Ο κ. Μπακαλάρος και οι συνεργάτες του είναι σύμφωνοι με αυτό, το πλάνο με ενθουσίασε και είναι αυτό που θέλω κι εγώ. Η απόφαση ήταν  πολύ γρήγορη γιατί πρόκειται για την Παναχαϊκή,  γι’ αυτήν την ιστορική ομάδα  με τον υπέροχο κόσμο της.
Θέλω σε αυτή τη μικρή περίοδο που απομένει, να δώσω και να ανταποδώσω, την μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό μου, να μπορέσω να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα και το πιστεύω κι εγώ.
Μέσα σε αυτό είναι και η εκτίμησή μου για ποδοσφαιρικό τμήμα, το ρόστερ, τους παίχτες, μου αρέσει αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε στόχο μας. Σίγουρα η προσπάθεια θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχουμε 2 παιχνίδια μέσα σε 5 μέρες πάρα πολύ σοβαρά και θα πρέπει να εστιάσουμε πάνω στους παίχτες, για να  δώσουν τον  καλύτερο  τους εαυτό και την Κυριακή το βραδύ να δούμε τι έχουμε κάνει στα δύο ματς και να  οριοθετήσουμε τον στόχο μας. Αναλαμβάνω την ομάδα σε μία κρίσιμη καμπή να την οδηγήσω.

Για το αν είναι εφικτή η άνοδος:
«Εδώ που είναι η ομάδα αυτή στιγμή πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται. Κάθε παιχνίδι μας φέρνει πιο κοντά γιατί είμαστε μέσα στον στόχο. Είναι στο χέρι μας και αυτό θα πω και αύριο στα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι στο χέρι μας, δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν άλλον αλλά μόνο από μας.

Για το αν θα κάτσει στον πάγκο την Τετάρτη:
«Να ξεκαθαρίσω ότι ξέρω πολύ καλά την ομάδα, τουλάχιστον τους 15 βασικούς παίχτες του ρόστερ. Δεν είναι για μένα περίεργο ή κάτι καινούργιο, ξέρω ακριβώς τους ποδοσφαιριστές, έχω πλήρη ενημέρωση. Βεβαίως δεν γνωρίζω όλο το ρόστερ και όσους δεν έχουν παίξει. Αν είχε πολύ χρόνο διάρκεια το πρωτάθλημα, θα καθόμουν με τον πρόεδρο στην κερκίδα να σχολιάζουμε το παιχνίδι, αλλά αυτή τη στιγμή επιβάλλεται να είμαστε όλοι στα όπλα, να είμαστε όλοι εκεί. Την. Τετάρτη θα είμαι στον πάγκο.  »

Όσον αφορά τους συνεργάτες:
«Υπάρχει ένα τιμ που τους σέβομαι και τους εκτιμώ, θα καθίσω να μιλήσω μαζί τους και βεβαίως αν και αυτοί συμφωνούν και έχουν το ίδιο πλάνο, είναι μέσα στο όραμα που μας έχει δώσει η διοίκηση, φυσικά μπορούμε αν συνεχίσουμε μαζί, αλλιώς υπάρχει ένα έτοιμο τιμ από πίσω, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναπληρώσουνε όποιο κενό δημιουργηθεί. »

Για τους αντιπάλους και ποιους θεωρεί ανταγωνιστές για τη δεύτερη θέση:
«Μου έχει κάνει εντύπωση στη φετινή Football League ότι δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει 2η ή 3η συνεχόμενη νίκη, άρα δεν μπορούμε να  λέμε πολλά πράγματα, πάμε αγωνιστική με αγωνιστική. Το θέμα είναι ότι η δική μας ομάδα θα πρέπει όσο αρχίζουν και λιγοστεύουν οι αγώνες, να είναι πιο σταθερή στην απόδοση,. Δεν επιτρέπονται λάθη.»

Για το αν το όραμα και το όνομα της Παναχαϊκής είναι για όσο ψηλά έφτασε με την Τρίπολη:
«Μίλησα για το πλάνο που με καλύπτει. Η ιστορία, ο κόσμος, όλες οι προϋποθέσεις που έχει η Πάτρα, φυσικά είναι για πάρα πολύ μεγάλα πράγματα. Μακάρι μαζί να μπορέσουμε να ζήσουμε αυτές τις στιγμές, εγώ το πιστεύω. Το πλάνο που συζητάμε τα έχει όλα αυτά».

Τι του έμεινε από την προηγούμενη θητεία (σ.σ. επί Πατραϊκού):
«Τότε δεν υπήρχε Παναχαϊκή και δεν μου έχει μείνει καμία πίκρα. Μιλήσαμε, είδαμε ότι διαφωνούμε σε βασικά πράγματα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν αφετηρία για την καριέρα μου, γιατί πήγα στον Πανηλειακό και πήρα το πρωτάθλημα, το πρώτο από τα 5 που έχω πάρει στη Β’ Εθνική».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ