ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Σ. Παπαδόπουλος: "Αν φτάσουμε στην πηγή του χρόνου θα πιούμε νερό!" (Video)

Οι δηλώσεις του προπονητή της Παναχαϊκής, Σούλη Παπαδόπουλου, έπειτα από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (2-1) για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου της Γ’ εθνικής...

Δείτε το βίντεο και διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στη διοίκηση, στον Πέτρο Σταθάκη και τους επενδυτές για την τιμή που μου έκαναν, μετά από πολύ μεγάλη συζήτηση που είχαμε προχθές, χθες και σήμερα το πρωί που τελειώσαμε (σ.σ. χθες), για να είμαι εγώ ο προπονητής της Παναχαϊκής για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μία ομάδα ιστορική με πάρα πολύ κόσμο.. Νομίζω ότι αυτό δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχαν αυτοί οι υπέροχοι ποδοσφαιριστές που έχω».

«Τι άλλο να ζητήσω, τα πήραμε όλα…»
Είπαμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό, την πήραμε με διαφορά 7 βαθμών, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, με πρώτο σκόρερ τον Λόρι Κέρι. Είπαμε μετά να πάρουμε την άνοδο, την πήραμε, την πρώτη θέση στα μπαράζ και αυτή. Τα έχουμε πάρει όλα! Τι άλλο να ζητήσω από αυτούς τους ποδοσφαιριστές; Καλύτερη επίθεση, καλύτερη διαφορά γκολ, πρώτοι με απόσταση σε πέντε παιχνίδια από τα έξι… Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Κατάλαβαν και οι ίδιοι, παρότι είχαμε χαλαρώσει δύο μέρες από την Τετάρτη και τα πανηγύρια της ανόδου και φάνηκε σήμερα, τη δυσκολία του ματς».

«Η βαθμολογία δείχνει τη διαφορά μας»
«Το Ρουφ μετά το γκολ που πετύχαμε, πήρε την κατοχή της μπάλας, βέβαια δεν μας απείλησε, τους δώσαμε χώρους. Ξέραμε ότι θα αγχωθούν και θα βρούμε στην αντεπίθεση ένα δεύτερο γκολ. Άργησε βέβαια αυτό λίγο αλλά ευτυχώς που το βάλαμε, γιατί ο αντίπαλος ήταν ικανός.

Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα, που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, έχει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ότι η διαφορά της Παναχαϊκής με τους αντιπάλους της είναι τεράστια, με όλο τον σεβασμό, άλλωστε το δείχνει και η βαθμολογία.

Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, θα παίξουν κι άλλα παιδιά όπως και σήμερα, γιατί πιστεύουμε σε όλους, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σωστό και το δίκαιο, να είναι όλοι ενεργοί».

«Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν τον πρώτο λόγο»
Οι χαρακτηριστικές ατάκες του: «Σήμερα συμφωνήσαμε οριστικά, παρότι υπήρχε καιρό αυτό το θετικό κλίμα, θα αρχίσει ο σχεδιασμός μετά το τέλος των παιχνιδιών, γιατί έχουμε ακόμα ένα στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική.

Τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν τον πρώτο λόγο, στο κομμάτι των μεταγραφών, βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Έχουμε άξιο υλικό και για τη νέα χρονιά και με 3-4 προσθήκες άξιων ποδοσφαιριστών, που θα γίνουν ένα με τον κόσμο και το… χορτάρι, θα είμαστε μία χαρά.

Θέλουμε παιδιά που έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και φιλοδοξίες, δεν θα έρθει κανείς εδώ επειδή έχουμε ωραίες καφετέριες και ωραίες θάλασσες… Δεν έχει σημασία η ηλικία, όλα τα παιδιά υπολογίζονται, θα έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ», είπε χαρακτηριστικά και έκλεισε με μία αλληγορία για την Α’ Εθνική.

«Αν είναι η πηγή εκεί θα σκύψουμε να πιούμε νερό…»
«Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμασταν στην Γ’ Εθνική, να μην είμαστε αχάριστοι, σίγουρα για την ιστορία της Παναχαϊκής η Super League 2 είναι μικρή κατηγορία, πρέπει να ανέβει εκεί που αξίζει. Να μπουν οι βάσεις πρώτα, εμείς θα ανέβουμε το βουνό μας του χρόνου και αν είναι η πηγή εκεί να είστε σίγουροι ότι δεν θα την αφήσουμε, θα σκύψουμε να πιούμε νερό, χωρίς να είναι αυτό θηλιά στον λαιμό των ποδοσφαιριστών».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ