ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Συν 7, μείον 7 και... συνεχίζουμε

Τα 7 πρώτα αποκτήματα της Παναχαϊκής, στην καλοκαιρινή περίοδο του '12

Στη γνωστή πλέον τακτική και... αγαπημένη συνήθεια του "Football Manager" έχει επιδοθεί η Παναχαϊκή, που στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, έχει ήδη διώξει 7 παίκτες, έχει πάρει άλλους 7 και αναμένονται αρκετές... κινήσεις, με την "βασίλισσα" να "ξηλώνεται" για μια ακόμη φορά και τον προπονητή πάλι σε διαδικασία "χτισίματος" μιας νέας ομάδας από την αρχή.

Παίκτες αμφιβόλου ποιότητας έρχονται, παίκτες αποδεδειγμένης αξίας αποχωρούν και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι θα συγκροτούν αύριο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Εμείς σαν "Pge Ole", ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να μπούμε στο παιχνίδι των μάνατζερ και των κάθε τυχάρπαστων που ασχολούνται με το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι από απόσταση θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε με τον δικό μας τρόπο για τα μεταγραφικά των "ροσονέρι"...

ΗΡΘΑΝ...
1. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 4 ετών ο κορυφαίος παίκτης του Παναιγιάλειου και πρώτος του σκόρερ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που είναι γεννημένος το 1992, αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή Γιάννη Παπακώστα.

2. Αποκτήθηκε ο Κωνσταντίνος Πλέγας, γεννημένος το 1997 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και τα τελευταία χρόνια θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει το Πατραϊκό ποδόσφαιρο.

 3. Υπεγράφη συμβόλαιο 2 ετών με τον αρχηγό της Π.Α.Ε. Επανομής Δημήτρη Καραμανλή. Ο Δημήτρης Καραμανλής είναι 25 ετών αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν αγωνιζόταν στην Α' Εθνική με συμμετοχές στην Α' Εθνική, προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πέρυσι είχε 35 συμμετοχές με την Επανομή.

4. Ήρθε σε συμφωνία 3 ετών με τον ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Μεγάρων Γιάννη Λίτση. Ο Γιάννης Λίτσης είναι 23 ετών αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και διακρίνεται για την μεγάλη ταχύτητα και τον δυναμισμό στο παιχνίδι του, πέρυσι είχε 33 συμμετοχές με τον Βύζαντα Μεγάρων και προέρχεται από τις ακαδημίες της Πεύκης ενώ είχε αγωνισθεί επαγγελματικά και στον Αίαντα Σαλαμίνας.

5. Απέκτησε με συμβόλαιο 4 ετών τον τερματοφύλακα της Π.Α.Ε. Ζακύνθου Θανάση Γεωργίου. Ο Θανάσης Γεωργίου είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,94 και πέρυσι αγωνίσθηκε σε 24 αγώνες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ζακύνθου, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο ένας από τους 2 βασικούς τερματοφύλακες του Ο.Φ.Η.

6. Αποκτήθηκε με συμβόλαιο 4 ετών ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Θανάσης Κυριακόπουλος. Ο Θανάσης Κυριακόπουλος είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,93 και για 4 χρόνια ήταν στην 3αδα των τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε από την Καλαμάτα.

7. Αποκτήθηκε ο 25χρονος στόπερ Γιάννης Βοσκόπουλος (ύψος 1,90μ.) που φέτος αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα (29 συμμετοχές) και τα 4 προηγούμενα χρόνια στον Πανσερραϊκό. Στη σεζόν 2007-08 (τον είχε δώσει ο ΠΑΟΚ δανεικό) έπαιξε σε 30 ματς, με Παπακώστα στον πάγκο των Σερραίων. Στη σεζόν 2008-09 (Α' Εθνική) είχε 18 συμμετοχές, αλλά στην επόμενη σεζόν, στη Β' Εθνική, είχε 28 συμμετοχές. Στη σεζόν 2010-11, στη Σούπερ Λίγκα, έπαιξε σε 9 παιχνίδια και το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και τον πήρε ο Αγροτικός Αστέρας.

ΕΦΥΓΑΝ...
1. ο Λάζαρος Θεοδωρέλλης  (έληξε το συμβόλαιο του)
2. ο Θεόδωρος Πακάλτσης (έληξε το συμβόλαιο του)
3. ο Γιάννης Ιωάννου, αφού δεν δέχτηκε την μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε.
4. ο Ξενοφών Πάνος (κοινή συναινέσει).
5. ο Ντίνος Φούφουλας, αφού δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.
6. ο Παναγιώτης Ατματζίδης, αφού δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.
7. ο Χρήστος Πουρής, αφού δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ...
* Κωνσταντινίδης  (του έχει προταθεί μείωση αποδοχών)
* Βλασόπουλος (του έχει προταθεί μείωση αποδοχών)

6 Σχόλια

6 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ