ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Συμφώνησε για τις ακαδημίες!

Ακόμη ένα βήμα ενότητας από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, που ήρθε σε συμφωνία με την Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής (a.k.a. Παναχαϊκή 2014) για να είναι στο εξής, οι επίσημες ακαδημίες του συλλόγου...

Οι "ροσονέρι" συμφώνησαν με τον Στάθη Τσαρτόλια και οι δύο πλευρές θα πάνε μαζί τα επόμενα χρόνια, με την ομάδα της Ερασιτεχνικής που αποτελεί την συνέχεια των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της ΠΓΕ να γίνεται και πάλι επίσημη συνργάτιδα της ΠΑΕ (σ.σ. είχε συμβεί και επί ημερών Συμμαχίας)...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Σχολή Ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής, η οποία θα αποτελέσει από δω και στο εξής τις επίσημες ακαδημίες του συλλόγου.

Μετά από σχολαστική εξέταση όλων των πιθανών κινήσεων και επιλογών, πάρθηκε η τελική απόφαση έτσι ώστε η ΠΑΕ να βάλει υπό την σκέπη της την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου και να «χτίσει» στην Αγυιά τα επόμενα ταλέντα που θα επανδρώσουν τα τμήματα της.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει την εγκατάσταση των τμημάτων «Κ» της ομάδας μας στο γήπεδο της Αγυιάς, με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο που έχει επιλέξει η ΠΑΕ, ενώ το επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου θα συνεχίσει στα μη επαγγελματικά τμήματα, πάντα σε συνεργασία και κοινή πορεία με τις αξίες της ομάδας μας.

Ξεκάθαρη θέση για εμάς είναι η Παναχαϊκή να βρίσκεται στην κορυφή του δέντρου σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα είναι ο στόχος και στο κομμάτι των ακαδημιών.

Πηγή: www.pfc1891.gr

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ