ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου...

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Παναχαϊκή, που για να τιμήσει τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο που έφυγε από τη ζωή στις 4/1/2022, δημιούργησε μια εντυπωσιακή φανέλα με την προσωπογραφία του θρύλου της ομάδας, με την οποία θα παραταχθεί πριν το ματς με τον Τηλυκράτη την επόμενη Τετάρτη 2/2 στην Αγυιά...

Η φανέλα αυτή είναι στα πρότυπα της εμφάνισης της ομάδας το 1973, είναι κόκκινη με το παλιό έμβλημα της Παναχαϊκής και την προσωπογραφία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου πάνω από τους ώμους του. Στην πλάτη το όνομα του και τον αριθμό του όταν αγωνιζόταν με την μεγάλη Κυρία του Μωριά...

Κανονικά η "δράση" αυτή θα λάμβανε χώρα στο ματς με το Καναλάκι, λίγες μέρες μετά τον χαμό του Πατρινού ΓΙΓΑΝΤΑ, αλλά η αναμέτρηση αναβλήθηκε και έτσι αναγκαστικά θα γίνει κόντρα στην ομάδα τη Λευκάδας...

Αναλυτικά:
“Η Παναχαϊκή ως μία μεγάλη ομάδα που σέβεται και τιμά την ιστορία της και όλους εκείνους που τη γιγάντωσαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να ξεχάσει μία εμβληματική προσωπικότητα όπως ήταν ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος.

Η ομάδα μας θα τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου ποδοσφαιριστή και προπονητή που έφυγε από τη ζωή στις 4/1/2022 με μία σειρά δράσεων που θα γίνουν γνωστές προσεχώς. 

Η Παναχαϊκή είχε επίσημα ετοιμάσει κάποιες δράσεις για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς που ήταν προγραμματισμένο για τις 16/1 κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αλλά τα κρούσματα κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα ανέβαλαν την αναμέτρηση. 

Στο επόμενο εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη (2/2) οι ποδοσφαιριστές μας θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με φανέλα αφιερωμένη στη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου. Μία εντυπωσιακή φανέλα με την προσωπογραφία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, την ημερομηνία γέννησης και θανάτου, το παλιό σήμα της Παναχαϊκής και φυσικά το όνομα και τον αριθμό του όταν έπαιζε. Η φανέλα σχεδιάστηκε από την πατρινή εταιρεία αθλητικών ειδών Playsports. 

Δείτε παρακάτω τη φανέλα όπως την παρουσιάζουν οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννης Μπουρλάκης, Λυμπέρης Στεργίδης, Νίκος Κωνσταντακόπουλος.”

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ