ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Σταθόπουλος: «Θα τιμήσω την Πάτρα και την Παναχαϊκή»... (Video)

Το νέο προπονητή παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 5/1 η ΠΑΕ Παναχαϊκή, που στο γήπεδο της Αγυιάς, παρουσία του Ποτή Τσιριμπή,"γνώρισε" τον Στάθη Σταθόπουλο στους εκπροσώπους του τύπου και μετά απάντησε σε όλα σχετικά με την ομάδα...

* Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν μέσα από την κάμερα του a-sports.gr:

Ποτής Τσιριμπής: «Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Σταθόπουλος. Διάλεξα έναν προπονητή, που πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ήθος του και την αξία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παραδίδω αγωνιστικά τα κλειδιά της ομάδας στο κ. Σταθόπουλο για όσα χρόνια το επιθυμεί!
Δεν χρειάζεται εγώ να πω κάτι άλλο, έχουν μιλήσει τα έργα του»,

Στάθης Σταθόπουλος: «Να Ευχαριστήσω θερμά για την υποδοχή τον πρόεδρο…
Με αφοσίωση και εργατικότητα να καταφέρουμε τα καλύτερα για την ομάδα μας ιδιαίτερα στη φετινή σεζόν και να μπουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια.
Γνωρίζω πού έρχομαι, γνωρίζω την κουλτούρα που υπάρχει στην πόλη της Πάτρας για την Παναχαϊκή και τη διάθεση του κόσμου για την ομάδα τους. Εγώ θέλω να τους τιμήσω όλους με την εργατικότητα μας, μαζί με τους συνεργάτες μου και τα παιδιά, τα οποία θα υλοποιήσουν και τους στόχους αυτούς.
Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο... Αυτή την περίοδο που θα συγκεντρωθούμε ως ομάδα και με τους νέους ποδοσφαιριστές, δεν θέλω να πω πολλά, ο χρόνος θα δείξει πόσο καλά θα επανδρωθεί η ομάδα μας. Τονίζω ότι πραγματικά θέλω να δικαιώσω τη διοίκηση, αλλά και την πόλη της Πάτρας και να ξέρει ότι θα έχει έναν άνθρωπου που θα δουλεύει για τιμή και την ιστορία τους».

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ