ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Σεροπιάν: "Συγνώμη στον κόσμο"...

Η συνέντευξη τύπου από την Αγυιά...

Έντονο προβληματισμό, κατήφεια και πολύ συζήτηση περιελάμβανε το... μενού της συνέντευξης τύπου του αγώνα Παναχαϊκή-Πλατανιάς 0-1. Η απρόσμενη ήττα της Πατρινής ομάδας, δεδομένου της δυσκολίας από το -5 που έχει στην πλάτη της από το σκάνδαλο των στημένων, έφερε πρώιμα κουβέντες για το μέλλον, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν περίπου στο ίδιο μήκος κύματος...

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου...

Μουράτ Σεροπιάν: «Το πρώτο που θέλω να πω είναι μια συγγνώμη από τον κόσμο. Είναι μεγάλο όπλο για την ομάδα ο κόσμος κι εμείς τον πικράναμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό λόγω της τακτικής του αντιπάλου και των αποφάσεων του διαιτητή. Οι συνεχόμενες διακοπές μας ανάγκασαν να μην έχουμε καθαρό μυαλό και να μην κάνουμε τις φάσεις που θέλαμε. Μας βγήκε ο κακός μας εαυτός. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ο Δρόμος είναι μακρύς και το -5 είναι ένα επιπλέον βάρος για εμάς. Όσο πιο εύκολα βρεις δύναμη να πολεμήσεις, τόσο πιο εύκολα πας στον σωστό δρόμο.  θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα. Ο Πλατανιάς πήρε μια μεγάλη νίκη και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Σε ερώτηση για το "τι έφταιξε" απάντησε: «Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε το άγχος της πρεμιέρας που έχει πάντα ο γηπεδούχος, ο τρόπος λειτουργίας του αντιπάλου και τα σφυρίγματα του διαιτητή».

Τιμόθεος Καβακάς: «Επιτέλους μετά από 4 μήνες αναμονής ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Και για εμάς ή αρχή ήταν η καλύτερη δυνατή. Πήραμε μια σπουδαία νίκη, σε ένα γήπεδο από το οποίο οι αντίπαλοι δύσκολα θα περάσουν. Προετοιμαστήκαμε πέντε ημέρες ειδικά γι' αυτόν τον αγώνα. Πιεστήκαμε πολύ από την Παναχαϊκή, ειδικά στην άμυνα, ωστόσο νικήσαμε. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.  Εύχομαι η Παναχαϊκή, που είναι τόσο ιστορική ομάδα και έχει τα εχέγγυα, να καταφέρει να βγει στην Super League».

Σε ερώτηση για το "αν ήταν άτυπη ρεβάνς του περσινού ματς στην αυλαία του πρωταθλήματος" απάντησε: «Όχι σε καμία περίπτωση. Είναι διαφορετικά πρωταθλήματα και διαφορετικές ομάδες. Εμείς δουλέψαμε μια εβδομάδα για αυτό το ματς. Όπου πάμε, έχουμε στόχο τη νίκη, ακόμη και σε έδρες όπως της Παναχαϊκής».

Ντέγιαν Μιλοσέσκι: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είχαμε μια άσχημη εμφάνιση, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε. Θα σηκώσουμε κεφάλι γιατί είμαστε Παναχαϊκή. Δεν τέλειωσε σήμερα το ποδόσφαιρο. Είμαστε δυνατοί...».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ