ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Ράβε-ξήλωνε...

Φάση από το ματς της Παναχαϊκής με τον Θρασύβουλο...

Φάση από το ματς της Παναχαϊκής με τον Θρασύβουλο...

...δουλειά να μη σου λείπει", λέει ο λαός και πιο αντιπροσωπευτική ρήση για την Παναχαϊκή δεν υπάρχει...

Έτσι, σαν να μην τρέχει τίποτα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνεχίζει τις αλλαγές του ρόστερ της, με παίκτες αμφιβόλου αξίας αντί παικτών της κλάσης του Πολ Ουρτάδο, του Εγκουτού Ολίσε κ.ο.κ

Με ανακοίνωση της η "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο: «3) Λύθηκε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή EgutuOliseh, τον οποίον η ΠΑΕ ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε παρά το ότι τα μυϊκά του προβλήματα δεν του επέτρεψαν να έχει την προσφορά που όλοι θα θέλαμε.

Ο Egutu Oliseh σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Παναχαϊκή υπήρξε άψογος επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος και η ΠΑΕ Παναχαϊκή γι αυτό τον λόγω ικανοποίησε το αίτημα του να λυθεί η συνεργασία μαζί του».

Ακόμη, οι φερόμενες ως δηλώσεις του Ολίσε της επίσημης ιστοσελίδας της Παναχαϊκής, δεν πείθουν κανέναν ότι είναι δικές του: (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ο Πολ Ουρτάδο αποχώρησε και ήδη συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας το άλμα στην καριέρα του, όχι τόσο σαν μέγεθος ομάδας, αλλά από το γεγονός πως θα αγωνιστεί στα γήπεδα της "Σούπερ Λιγκ" και μάλιστα με μια ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (!!!)

Αντίθετα, αποκτήθηκε ο Νίλτον Ντε Πάουλα Περείρα αντί του Ρεμά Ομπέντ. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Ντιναμό Τιράνων, ήταν τελικά ο παίκτης που επιλέχτηκε να καλύψει το κενό των Μπρέσκα-Σολάκη-Μ' Πια στην επίθεση. Η ανακοίνηση: «1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από την Ντιναμό Τιράνων του Νίλτον Ντε Πάουλα Περείρα βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ο Νίλτον Ντε Πάουλα είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,93, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει φορέσει 5 φορές την φανέλα της Ντιναμού Τιράνων».

Τέλος, οι τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ, έχουν να κάνουν με τις προτάσεις ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο των Ντίνα, Σαλαμαστράκη και Κοιλιάρα.

Οι Σαλαμαστράκης και Ντίνας το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι αν και ο δεύτερος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε σήμερα προτάσεις για ανανέωση συμβολαίων στους Γιάννη Κοιλιάρα, Θανάση Ντίνα και Γιώργο Σαλαμαστράκη, στην προσπάθειά της να διατηρήσει το βασικό κορμό ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι αποτέλεσαν και αποτελούν τη βάση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ήδη αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και αναμένονται οι απαντήσεις των άλλων δύο ποδοσφαιριστών της, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες».

Προετοιμασία... Ιανουαρίου (!!!)
Αυτό που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις (sic.), ήταν η απόφαση της διοίκησης της ομάδας, να εκμεταλλευτεί το ρεπό στο πρωτάθλημα για να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία στο Σοφικό Κορινθίας...

Αν και το πρωτάθλημα διεξάγεται κανονικά, οι «κοκκινόμαυροι» για οκτώ ημέρες θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο της περιοχής για να μπορέσουν να δουλέψουν σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Μάλιστα, στην Παναχαϊκή είναι ευχαριστημένοι για τις εγκαταστάσεις εκεί ενώ από χθες το βράδυ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή και ο Νίλτον Περεϊρα.

Επόμενο ματς άλλωστε είναι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, όπου οι Αχαιοί καλούνται να βρουν αποτέλεσμα μετά το σερί των 3 ηττών εκτός έδρας (Εθνικός Γαζώρου- Δόξα Δράμας-Νίκη Βόλου)...

Κλείνοντας, στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ αυτής της εβδομάδας σημειώνονται δύο ακόμη θέματα...

Πρώτον, η πληρωμή των παικτών: «2)Σήμερα το πρωί κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των υπαλλήλων τα ποσά που αφορούν τους μισθούς και τα ενοίκια του μηνός Ιανουαρίου ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι απερίσπαστοι».

Δεύτερον, το θέμα του γηπέδου που συνεχίζεται με την εξής τοποθέτηση: "Βεβαίως γίνεται για ακόμα μια φορά αντιληπτή η έχθρα που εκφράζουν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής, με πρόσφατο παράδειγμα το περασμένο Σάββατο όταν και απαγορεύτηκε το χαλάρωμα της ομάδας πριν αναχωρήσει για τον Βόλο , με την δικαιολογία ότι είχε αγώνα ο Δαβουρλής με επικεφαλής τον κ. Παπαγιαννόπουλο».

19 Σχόλια

19 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ